skohajm 184 Napisano Avgust 13, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izvinjavam adminima ukoliko sam postavio temu na pogresnom mestu... Elem, planiram da kupim pomenuti motorcikl, pa me zanima ima li neko od kolega iz NSa ili blizoj okolini da bi mi izasao u susret sa savetima na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine ovog modela, pokazao svoj motor, itd.. (ja castim pivce ) hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4821 Napisano Avgust 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Markone - Pegaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 13, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izvinjavam adminima ukoliko sam postavio temu na pogresnom mestu... Elem, planiram da kupim pomenuti motorcikl, pa me zanima ima li neko od kolega iz NSa ili blizoj okolini da bi mi izasao u susret sa savetima na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine ovog modela, pokazao svoj motor, itd.. (ja castim pivce ) hvala unapred Svrati do mene u prodavnicu. Tu sam i ja, i moj motor. Ako daš dobru ponudu ko zna... Markone PEGAZ Janka Veselinovića 34 (Ulaz iz Janka Čmelika) Novi Sad Tu sam od 9-16h. PS Ne pijem pivo pa ćeš uštedeti na tome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 13, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Staro dobro pravilo. "Bezi od bajkera koji ne piju pivo." 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan nemam savet,ali mogu da pijem pivo dok markone besedi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Markone, puno hvala za vreme koje si mi juce posvetio i savete koje si samnom podelio. pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 14, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Staro dobro pravilo. "Bezi od bajkera koji ne piju pivo." Aha! Tu smo! Zato nećeš da se družiš samnom! A ja mislio zbog BMW-ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 14, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Markone, puno hvala za vreme koje si mi juce posvetio i savete koje si samnom podelio. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 15, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Staro dobro pravilo. "Bezi od bajkera koji ne piju pivo." Aha! Tu smo! Zato nećeš da se družiš samnom! A ja mislio zbog BMW-ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...