skohajm 185 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2003 godiste verzija sa ubrizgavanjem, 6 brzina Oprema: MRA podesavajuci vizir givi rollbar nosaci bocnih kofera scotoiler centralni stender silikonsko sediste stitnici za ruke 2 org kljuca zlatni DID titanijum GPR auspusi top i bocni Kappa koferi (novi) nove obe gume Anakee3 montirane pre 1500km. Sevisi uradjeni pocetkom sezone: ulje i filteri novi semerinzi, prasinarke i ulje u stapovima nove prednje plocice Uz motor idu i fabricki auspusi. Registrovan na mom imenu do maja 2015. trenutna kilometraza oko 86600km Prodaje se radi kupovine novijeg motora. cena:4790e 063 1053277 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan prodato. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14707 Napisano Avgust 10, 2014 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate aj das oglas i za moj motor. Mislim da si sampion u brzini prodaje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 11, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti ja uzmi Varu i vozi se ,em ces da se lepo vozis em kad resis da je prodas brzo ode,gde je otisla? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan otisla Vara za Rumu u subotu, al tek juce stigoh da se pohvalim..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 11, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan otisla Vara za Rumu u subotu, al tek juce stigoh da se pohvalim..... Ne staj ljudima na muku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan 2-3 dana - skohajm standard..! Pa kad chovek uvek prodaje odrzavane i iservisirane motore... p.s nego cimeru kupuj - motor mi vec 4 dana samuje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...