bgdteam 0 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Razmisljao sam nesto oko ugradnje muzike u skuter jeste mozda malo bez veze ali mislim da nije lose onako kad se vozikas kroz grad malo i da svirucka naravno nista glasno da se cuje tri ulice dalje nego cisto ono malo za sebe e pa sad planirao sam neko pojacalo da kupim gotovo ili da napravim neko malo 2 x 20w ili 2x 40 video sam u radio klubu nikola tesla za 10 evra komplet stavio bih to sve u sediste i neki bas 6` ili 8`+ neki mali visokotonac i mislim da bi to bilo to i naravno da na to mogu da kacim MP3 player ili mob ili sta vec sa jack-bananicom e sad jel imao neko iskustva sa ovako nekim projektom kako se cuje i ostalo ako ima neko neke slike kako je to uradio i kako izgleda bilo bi mi od pomoci Unpred hvala Srdacan pozdrav BGDTEAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 14, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vec se pisalo o tome,tema je negdje u "garazi" pa potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=12536.0 EVO pa gledaj za muziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgdteam 0 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nudi mi jedan lik : Pojacalo SHARP 2x30w Woofer Kenwood 8` oko 30-50w i neki visokotonac napravio bih tablu u sedistu i to sve tapacirao odozdo zalepio malo sindjera i kacio bih na to mob ili mp3 zanima ma me kako bi sve to sviralo sta mislite o ovome ili treba nesto jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce imati bas,ali posto je sediste spusteno bices uskracen za visoke i srednje tonove.mislim da bi trebalo ubaciti i u tablu visokotonce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...