Forest 315 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Treba ukinuti reg i tablice pa da svi teramo one ciganjske madmax kultivatore kao ljudi! Pravda za belce! ...Najgore dok sam zive u novom sadu pa su me milicajci na skuterima zaustavljali po dva puta mesecno (SM tablice)... I onda prodje onaj apn trajk koji nema kocnice, svetla i tablice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 17, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Treba ukinuti reg i tablice pa da svi teramo one ciganjske madmax kultivatore kao ljudi! Pravda za belce! ...Najgore dok sam zive u novom sadu pa su me milicajci na skuterima zaustavljali po dva puta mesecno (SM tablice)... I onda prodje onaj apn trajk koji nema kocnice, svetla i tablice... Ti su zasticena vrsta. Ne trebaju ni tablice, ni licna karta, ispravno vozilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Banja Koviljaca 2008/2009. Moto skup Sremska Mitrovica 2010. Skupovi koji su meni ostali u secanju. Divljenje od strane ljudi sto sam iz Beograda dosao "mikserom" od 125 ccm. Razlog zbog kojeg sam mastao o vecem motoru. Turiranje i pucanje na sve strane. Jezio sam se na to. Skoro svaki "kolega" se javljao na putu. U poslednjih par godina toga nema vise. Niti se ja jezim na zvuk dobre masine, niti mi se neko obrati kad vidi Bg tablu na 200,300 km od Beograda, niti se kolege javljaju (a svaki vikend pravim turu od 350-400 km i srecem ih dosta). Sta se tacno desilo ne znam, ono sto znam je da cu bataliti motor cim kupim auto, cisto zbog zdravlja i bezbednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 19, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Merkuu To kod tebe po onoj narodnoj: Svakog cuda za tri dana dosta?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Branko, Izgleda da je tako plus finansijska situacija pritisla, nema se za auto i za motor a da oba valjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 19, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Merkuu Dobro je sve sto se uradi na vrijeme. Ako ne koristi ne moze da skodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 19, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo tehn.pregled nego i osiguranje. Ali obzirom na cene sve više ljudi vozi neregistrovano, jer je ovo lopovska država, koju nije briga za svoj narod. U Rumuniji nemaju registraciju nego samo tehnički i osiguranje.-..oko 50 eu... Nije im jasno šta je to "registracija" u Srbiji.-. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Delic-Mk Badovinci 7 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bogatic, Badovinci Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Osiguranje i obaveze prema drzavi se placaju u svakoj zemlji ovoga sveta i zna se zasto se placa...Skupovi su dobri tamo gde odes i poznajes domacine, gde odes sa svojim pravim drugarima, gde te cekaju dobri drugari...ako odes i ne znas nikog i ne ucinis nista da se upoznas..onda mora da bude smor...dal je bilo gulasa i paprikasa...dva satora sa opremom ili 5, jedan sto prodaje nalepnice ili 5...trojica sto peku pljeskavice ili nijedan...a uvek se nadje neko ko ce da kaze za to da je Vasar ili nije Vasar. Cinjenica je da stariji klubovi teze da naprave i koncert za svoje mestane...a cinjenica je i da na ulazu niko nije napisao koje je radno vreme...znaci dodjes kad mozes i ostanes koliko hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo na kratko da se ukljucim u ovu temu. U poslednjih godinu dana pokrenula se prica oko pjesaka a uvijek su bili pristuni na moto susretima. Pamtim susrete u Bijeljini gdje je bilo 2000 motora ali i toliko pjesaka. Jedna stvar, treba da se zapitamo sta mi ustvari zelimo. Veliki moto susret ili mali moto susret. Ako hocemo velike susrete moramo biti svjesni da ce nas ocekuju veliki bendovi, more pjesaka i svakakvi "motoristi". Ako hocemo skup bez pjesaka, onda vracamo se u 90. godine kada je bina bila prikolica, neki lokalni bend da svira i jedno 200-300 ucesnika. Onaj ko hoce negdje da ode, nije mu bitno da li ce biti na bini ovaj ili onaj, da li ce biti ovoliko i onoliko motora, pjesaka, prodavaca. Ides kod prijatelja, valjda je to poenta. Dobro si to rekao, idemo kod prijatelja da se družimo i to jeste suština, kakav je to moto skup bez opijanja, turiranja motora, dobre svirke i druženja. I nije mi jasno zašto se ljudi toliko opterećuju ulazom za pješake, pa oni dobijaju samo svirku ne dobijaju ni ručak ni izlet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pesaci su tu da balave na nase, krvavo zaradjene, motore i na, isto tako, nase ribe koje smo navatali sa istim tim, krvavo zaradjenim motorima...he he...:-D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se lepo provozao i potrosio gume,ja sam samo postavio pitanje koliko vidim sve manje ljudi vidjam na skupovima koje ja znam a dao bog puno ih znam i rekao sam da se sve pretvorilo u vasar,ne smetaju meni ni pesaci ni pucaci ja samo primecujem da masa ljudi vise ne ide na skupove pa sam ovde hteo malo da razmenim misljenja sa kolegama jer ovaj forum zato i sluzi,svako ili vecina je svohe masine krvavo zaradilo kao i ja,ali mi je sumanuto evo primer imao sam tri honde trenutno ostale dve jednu prodali od pokojnog cala,burazer ide preko da radi meni je ostala f1 90god.i f4 00,i sada sam osao na put sa dekarom f1 i kao i do sada ekstra me posluzila kao i na prehodnim putovanjima,ja pre sezone na njoj uvek radim polu veliki servis znaci ciscenje kabrova,stelovanje,svecice,ulje filter gume skoro svake god miselinke sledece necu jedino gumd posto sam ove god.malo podbacio a i vreme nije islo na ruku a registracija to je i glupo polemisati jedino mogli su da uvedu za nas dvotockase sestomesecna reg.ja ni u ludilu ne bi vozio neregistrovan motor,a servis i sve sto ide uz to radim radi svoje bezbednosti e sad svako ima svoje misljenje i naravno svako je punoletan,e sada cene motora takve su kakve su jer je i kupovna moc oslabila i nema vise novaca kod ljudi kao pre desetak god.zato moje drage kolege polako i pun gas...;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ...zato moje drage kolege polako i pun gas...;-) Sto bi u prevodu bilo: "ubaci u prvu pa koliko moze..." hahaha... salim se, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ...zato moje drage kolege polako i pun gas...;-) Sto bi u prevodu bilo: "ubaci u prvu pa koliko moze..." hahaha... salim se, naravno... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11599 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi ko sta voli nek izvoli svi su ljudi razliciti jebiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 4, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi ko sta voli nek izvoli svi su ljudi razliciti jebiga ✌ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Da nije sve propalo vezano za skupove govori danasnji skup u barosevcu.Zahvaljujem cokanlijama sto su nam pokazali da ima nade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR.Čokanlija 77 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bajkerska Republika Čokanlija... Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan Da nije sve propalo vezano za skupove govori danasnji skup u barosevcu.Zahvaljujem cokanlijama sto su nam pokazali da ima nade Hvala od srca bratu Raji i svim našim prijateljima koji nas posetiše i ove godine! Veliki pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Septembar 20, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moto skupovi vise ne postoje.To sto mi zovemo moto skupom vise nema nikakvu svrhu.Pretvorilo se u vasar,skup "pjesaka" koji placaju 200 din da odlusaju neki koncert koji im kvare "pucaci",da popiju jeftino pivo.Moj prijedlog je da se mi ogradimo kakvom zicom da nas isti "pjesaci"gledaju kao u zoo vrtu i da mame plase djecu sa nama.Gotovo svi moto skupovi su posveceni samo "pjesacima" Zato i ja vise ne idem na skupove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moto skupovi vise ne postoje.To sto mi zovemo moto skupom vise nema nikakvu svrhu.Pretvorilo se u vasar,skup "pjesaka" koji placaju 200 din da odlusaju neki koncert koji im kvare "pucaci",da popiju jeftino pivo.Moj prijedlog je da se mi ogradimo kakvom zicom da nas isti "pjesaci"gledaju kao u zoo vrtu i da mame plase djecu sa nama.Gotovo svi moto skupovi su posveceni samo "pjesacima" Zato i ja vise ne idem na skupove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...