Makisha 2 Napisano Jul 26, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem celu da nije krpljena i lomljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jul 27, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Bila je neka slupana u Zrenjaninu, cini mi se da su joj plastike ostale citave. Pogledaj na kupujem prodajem, tamo je bio oglas, ako ne nadjes potrazicu ja broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na KP, nema. Ako moze taj broj... Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jul 29, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan 064 1980814 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Jul 29, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zvacu danas da pitam. Hvala puno za broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja ali nemam tu plastiku jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Jul 30, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao te moj drug sinoc, njemu treba, rece mi da nemas.. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...