manjane 0 Napisano Jul 26, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja sam Nemanja imam 17 god, vozim motore otkad znam za sebe.Trenutno imam Apriliu areu 51 i Pedu Shenke, Duze vreme pratim ovaj forum mnogo mi je pomogao u resavanju dilema i problema sto se tice motora, ali sada sam odlucio da se pridruzim drustvu bajkera i nadam se lepom druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Jul 27, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...