Creative biker 1454 Napisano Januar 3, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi vlasnik i uvodi nas u novu fancy zgradu, motore spustamo velikim auto liftom u garazu i parkiramo na jedno parking mesto. Penjemo se liftom u stan u potkrovlju, stan lep, moderan i cena je bila povoljna koliko se secam posto je vlasnik drug smediceve sestre ako ne gresim. Dok smo se raskomotili i istusirali (hladnom vodom) dosao i je i Marko. Vece pre smo pricali o nekom drugom prelasku granice koji je on ukucao u svoju navigaciju i otisao je tamo, mi smo samo pratili putokaze i stigli puno ranije, nismo imali nameru da ga ostavimo niti je ikome jasno kako se desilo da nije bio sa nama, ja sam bio prvi a niko mi nije alarmirao da nije s nama u koloni. Na srecu nasli smo se i sve je proslo bez problema. posle kraceg odmora odlazimo do grada da pojedemo i popijemo nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 3, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka je lepa, setaliste se nalazi u blizini nase zgrade. Nailazimo na problem, niko ne prima eure a ni nase platne kartice... Vec je oko 22h i sve menjacnice su zatvorene, mi pregladneli i prilicno zedni! Uspevamo da nadjemo jednu menjacnicu koja radi i konacno posle fast fooda sedamo u neku bastu kafica na pivo. Basta puna naroda a ja se osecam kao da sam pobegao iz zatvora, premoren, otupeo... Po povratku u stan borba sa snom koi je pretio da me odvuce u krevet pre nego sam poskidao slike i snimke sa kartica, uspavao sam se za tili cas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 4, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 7.dan Budimo se dosta kasnije posto smo ustanovili da nam je dan za odmor neophodan. Danas vozimo od Rijeke do Zadra, tacnije okoline Zadra do mesta koje se zove ja mislim Nin gde smedic ima kucu a trenutno su u njoj njegova sestra i zet sa klincima pa su nam ponudili gostoprimstvo, za smedica se tu ovo putovanje zavrsava posto ce ostati nekoliko dana tu na moru da vrati kosti na svoje mesto. Krenuli smo negde oko podneva, dan suncan. Odmah po polasku Miki se odvaja od nas i krece ka Puli kod nekog druga, nas cetvorica izlazimo na Jadransku magistralu i vozimo prema Zadru. Na magistrali nije bilo velike guzve, put je veoma dobar za voznju, ceo utisak pojacava to sto je magistrala tik uz more pa je posle silne kise ovaj prizor veoma prijatan! Medjutim ni ovde nas kisa nije zaobisla, nije predugo trajala ali se samo javila da nas podseti da je ovo ipak veoma kisna godina i isto takva moto tura... Stigli smo negde oko17h, izvukli kupace gace i papuce iz kofera i pravac na plazu. Plaza i nije bila neka, 200 metara je voda do gleznjeva a narednih 100 metara do kolena ali je prijalo opustanje u morskoj vodi posle svega sto smo preziveli prethodnih dana. Sunce je ubrzo zaslo i vratili smo se u kucu gde nas je smediceva sestra sacekala sa toplom vecerom, osetili smo domacinsku atmosferu prvi put otkad smo krenuli na ovaj put posto je obedovanje na ovom putu bilo uglavnom pored motora u stojecem polozaju, pastete, naresci i tunjevine su uglavnom bile na meniju svih ovih dana tako da sam ovu turu pored radnog naziva "Ride to the hills" nazvao "Nista bez Matijevica"! Zahvaljujem se jos jednom na pruzenom gostoprimstvu! Inace, kad analiziram sad ovo putovanje dolazim do zakljucka da smo nekako sve ovo preleteli, videli Alpe ali nismo stigli da u njima uzivamo, bili u Italiji a nismo pojeli pizzu, pastu, lazanje, bili u Svajcarskoj a jeli Nutelu iz tegle kupljenu u Srbiji koju je Miki poneo itd... jeste tura bila prenatrpana ali da smo bili malo disciplinovaniji sto se tice pauza za fotkanje, tankanje a i da nas je kisa malo pustila da disemo bilo bi kud i kamo bolje ali covek se uci dok je ziv... Inace vece je proteklo u mozganju kako i kuda sutra, bilo je tu raznih planova, da Dule ide s nama do Metkovica pa produzi za Dubrovnik, Sutomore gde mu je i bio ciljj ovog putovanja, bilo je predloga da Marko i ja idemo komplet autoputem, nazad ka Rijeci, Zagreb pa Bg, ja za ovu varijantu nisam hteo ni da cujem, ono malo neplaniranog autoputa bilo mi je i vise nego dovoljno, pa nisam planirao ovu turu pola godine da bih vozio 700 km autoputem! Glavni problem je bio sto smo bili preumorni i sto bi poslednju deonicu vozili samo Marko i ja. I tako posle par sati mozganja izmozgali smo, idemo do Mostara Dule, Marko i ja, tu se Dule odlazi svojim putem a Marko i ja nastavljamo za BG sto je oko 750 km tog dana, u slucaju da se osetimo preumornima ostajemo da spavamo u Mostaru. Dogovor je napravljen odosmo na pocinak. Nemam ni jednu fotografiju napravljenu ovog dana ali imam snimke sa GoPro kamere koje sam spakovao u jedan kratak video sa Jadranske magistrale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 5, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=TEpXWBcUjNk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Imas plus od mene za video samo... ja sam se trudio da izbacim ova preticanja na punoj liniji da ne bih izazvao buru komentara o tome kako je to nebezbedno i kako dajemo pogresan primer mladima! Trenutno montiram video Mostar - Sarajevo, idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 5, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se trudio da izbacim ova preticanja na punoj liniji da ne bih izazvao buru komentara o tome kako je to nebezbedno i kako dajemo pogresan primer mladima! Kakva bura, uperi prstom u nekoga ko nije preticao po punoj Vozilo se korektno bez nekih kaubojskih akcija........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 8.dan Povratak kuci... Po sinocnjem dogovoru, Marko, Dule i ja idemo do Mostara a dalje do Beograda nastavljamo samo Marko i ja. Ustali smo u 6, tiho se spremili da ne budimo ukucane, popili kafu i gaaas! Idemo autoputem od Zadra do Metkovica, cilj je da tu deonicu predjemo sto pre, jedan od razloga je sto nas ceka preko 700 km puta a meni je osmi dan u sedlu, umor je prisutan vec danima, drugi razlog je sto je u Hrvatskoj praznik, slavi se pobeda u Oluji... Atmosfera napeta, legli smo uz pucnjavu i vatromet... Sve u svemu autoput smo presli dosta brzo, dosli do Mostara osrednjim putevima a od Mostara do Sarajeva uzivali za sve pare, sve u svemu ovo mi je ubedljivo najbolji dan na celoj turi, prvi dan da nas je pratilo lepo vreme citav dan, kao sto vec rekoh od Mostara do Sarajeva uzivancija a kasnije od Sarajeva preko Han pijeska, Sokolca dobro poznatim putem do Zvornika pun gas. U Sapcu smo svratili u MK Civija da popijemo kafu i odatle pravac Beograd. Zavrsi se i ovo putesestvije, manje vise uspesno. Evo videa sa deonice Mostar- Sarajevo a ostajem vam duzan jos jedan video od Sarajeva do Zvornika, neka kolege stave po koju sliku, znam da ih Marko ima puno iz voznje ovog poslednjeg dana. :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog snimka kroz Sarajevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 5, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ."Uplaši me bolan" — in Sokolac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 239 Napisano Januar 6, 2015 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 19, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sredjen video sa poslednje etape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako ove slike i klipovi prijaju u ove kisne dane ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi lepa putesestvuja slike i klipovi su jako dobri jednom recju Extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadbg 3 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ZZR 1400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prava tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...