Kraljevic Marko 93 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Naravno DA, na moru je mnogo lepo, zasto to uopste pitas Mala sala, mi sto imamo manje od 250, bi svi krenuli na taj put, da imamo tu masinu i kubikazu. Ljudi isli biciklama u Grcku, i sa 50 kubika, Herceg Novi i Dubrovnik... Da se ja pitam, ja bih proterao tuda. DA!!! obavezno putopis!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ce me neizbezna situacija primorati da idem kolima na more,... (4_oro nas je). Al sam bio odlucio isti poduhvat kao i ti... samo sam hteo preko Bosne... No, ostaje to kao jedna od zelja za sada. Putopis... obavezno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jul 28, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam istu dilemu, x9 evo 200cc, planiram pocetkom septembra da idem, sad ga testiram malo.. Bio sam juce do Kopaonika, 309km ukupno, potrosnja 3.2, fino ide, malo mi slabasan za uz brdo a sam sam bio, mogu misliti kako ce da ide kad sednemo dvoje i kad nabacimo kofer i stvari, ali najverovatnije idem pa kako bude.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 27 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan ma ja idem ...samo mi je zbog kamiona i ludaka inace sve drugo opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 24 Napisano Jul 29, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96, dr650 Prijavi odgovor kao problematičan burke evo mene na moru dosao jos maja sa yamahom majesty 250cc (sa curom suvozacem), posao sam iz Nisa, preso preko kopaonika, bez problema sa 3 pauze od po 20-30minuta za odmor i jedenje. Cepaj i pamet u glavu, ima budala svude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Su 0 Napisano Avgust 7, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad planiras da ides? Ja sam isto imao u planu pocetkom septembra samo mi glupo da idem sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Avgust 8, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 27 Napisano Avgust 9, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan KRECEM AKO BOG DA U PETAK 15.08... :zdravo: :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Su 0 Napisano Avgust 9, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo, sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 27 Napisano Septembar 1, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan zdravo drugari evo vratio sam se sa mora pa reko da se javim i ispricam kako je bilo na putovanju znaci odusevljen sam skuter je extra sluzio presao sam 1250 km potrosnja mu je bila po mojoj racunici 3.6l.. nigde mi nije stucnuo ili tako nesto...put je svuda dobar za motor extra preko zlatibora je je strava a vozio sam ga bas lepo 90-100 stalno znaci bas uzivanjeee..slike cu postaviti imam neki video snimak nabavio sam naocare koje snimaju ali nije neki snimak postavicu pa ko hoce nek pogleda...ne zanm sta bi vam jos rekao osim da se obavezno provozate do crne gore putevi su extra za voznju i bas mi je prijalaako nekom treba nekom informacija nek slobodno pita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio pre dve nedelje i extra je...samo bi preporucio svakome da odvoza preko Zabljaka preko Trse do Pivskog jezera (pluzina) NESTVARNO JE LEPO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16361 Napisano Octobar 30, 2014 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vlado junace, sacini li putopis , slike neke il video materijal koji si obecao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...