Jeffrey 2 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje je najbolje sipati? Citao sam da je najbolje castrol tts ali ga ne mogu nigde naci. Da li ima neka stranica preko koje se moze naruciti ili gde vi kupujete i koje je jos dobro osim ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan sipaj sinteticko a marka nije bitna Послато са ALCATEL ONE TOUCH 991 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to sigurno full sintetika, nego mozda neko ima lose iskustvo sa nekim uljima ili neki predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam Motul 710 full syntetic i ne planiram da ga menjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam Motul 710 full syntetic i ne planiram da ga menjam... Potpis,i ja u svog TZR-a,probao sam i par litra TTSa,i sa motulom manje dimi,a mnogo manje smrdi(moguce je da sam uboo neke kopije TTSa posto je opste poznato da se dosta lazira castrol kod nas).Motul za sad svakako ne planiram da menjam,preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje god ulje da kupis nece da mu skodi, osim ulja namenjena 2t skuterima jer skuteri imaju manje obrtaja i to ulje ti ne bih preporucio .... +1 za motul i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam Motul 710 full syntetic i ne planiram da ga menjam... Gde kupujes ulje? i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan97 1 Napisano Jul 20, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam Motul 710 full syntetic i ne planiram da ga menjam... Gde kupujes ulje? i koja je cena Ja sam kupujem u Valjevo,a ima i u Lazarevcu...u pitanju je neki lanac prodavnica pod nazivom "Tyre+"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo moj naj dobronamerniji predlog, ja i moja ekipa sipamo iskljucivo Addinol maziva,i evo vec 5 godina nismo radili generalnu ni na jednom motoru... mislim da bilo kakva rec ili opis bili bi suvisni. mogu da nabavim 100% originalno ulje direktno iz nemacke,po vise nego povoljnim cenama za ovakavo mazivo Mi praviomo mesavinu gde sipamo 1-1,5% ulja i rezultati su fantasticni,odlicno podmazivanje nema mnogo dima i ima puno snage. ovo ulje koristi veliki krug ljudi oko mene u puno radnih masina kao i u plovilima-pentama,savrsenstvo bez mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Avgust 1, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Danas svratio do prodavnice da kupim sprej za lanac, i vidim imaju na stelazi motul ulja ali nevidim 710 2t, sta me kosta da pitam, poceli oni da kopaju po magacinu i nadju . 1100 din msm da nije skupo, na netu nisam nasao ispod 12-13 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole yamaha dt125 0 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dr_kolewdali mozete da mi izadjete u susret sto se tice ovog Addinol ulja posto rekoste da mozete da ga nabavite. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...