KIBO 5 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima. zanima me F800, ima li ga neko - kakva su iskustva, da li neko prodaje itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 13, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posto se raspitujes za iskustva, temu cu ostaviti, pa neka se o tome raspravlja. Molim vas sve da se eventualne ponude i predlozi u vezi kuovine/prodaje ili resavaju preko privatnih poruka, ili da autor teme otvori temu u vezi kupovine u sekciji Kupujem/Prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 13, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima. zanima me F800, ima li ga neko - kakva su iskustva, da li neko prodaje itd... Koliko smo dobili informaciju stiže u Srbiju početkom marta... Ako neko ima novu informaciju nek je podeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 14, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko će ti biti korisno moje iskustvo s' obzirom da sam F800S provozao samo na kratko, nekih 20-ak milja (~32 km)... Prilično je lagan, jako lako se obara, odlične kočnice... Kažu da ima fenomenalan agregat, u šta ne sumnjam pošto je Rotaxov... Na mene je ostavio pozitivan utisak, ali me nije nešto naročito oduševio... Možda zbog toga što sam pre njega provozao R1200S i oduševio se k'o malo dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala motoholic, iz raznih testova hvale f800 kao odlican all rounder. trazim nesto tako elegantno, ali sa dosta wow faktora koji malo tu fali. nesto evropsko, a da nije sirovo. sta te je odusevilo kod r1200s tacno? i to mi se svidja, jedino me brine koliko je podoban za gradske guzve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...