ZoraNS 5861 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, drmilan_ je napisao: Do bga se smorim i kolima kamoli motorom. A vala i do ns poludim. Dosadno, monotono, motor vozim zbog uzivanja pa onda sve ostalo, a auto put enduron pri brzini 120 mi nije nikakvo uzivanje Ja sam tu plastiku dobio uz motor... ...ali sam je ubrzo skinuo jer mi je više smetala (što kaže Žika) nego što mi je koristila. Ako misliš da ćeš je koristiti svrati do mene kada budeš u prolazu i daću ti je... I ja se uvek trudim da izbegnem auto-put jer mi je smaranje (pogotovo kod nas gde su počeli sa kontrolom prosečne brzine), ali mi je ona varijanta tempomata sa štipaljkom vrlo zanimljiva i povoljna za povremene potrebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1043 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Do bga se smorim i kolima kamoli motorom. A vala i do ns poludim. Dosadno, monotono, motor vozim zbog uzivanja pa onda sve ostalo, a auto put enduron pri brzini 120 mi nije nikakvo uzivanje Vala bas, od kad sam kupio enduro i ja izbegavam auto put. Sa Diversionom mi nije smetao. Mada auto put kroz Vojvodinu je sam po sebi dosadan. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5617 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kroz vojvodinu je dosadan, ne samo autoput 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1043 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Verujem. Ja kupio motor iz Subotice, sa strane guma bila kao nova . Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ano Domini 2002, k1200rs i k1200gt su imali serijski tempomat.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja od kad sam napravio ovo cudo za prvi motor , sad pravim za svaki ostali, probao sam i plastike , al to nije to , cesto se slome, barem je meni tako bilo. isto tako nemoj da mislite da se rucica gasa moze zaglaviti. Rucica je gumena i ova spravica je ne moze previse zateci da ne mozete smanjiti gas u nekoj kriticnoj situaciji. Ja sam se naviko na ovo, i koristim ga cim krenem van grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...