Djordjino 254 Napisano Jul 20, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Kawa,srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 20, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ces uzeti model koji sam ti ja rekao Sada reci da se ne vozi lako, i da polozaj ruku i menjaca nije savrsen, ubicu te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 20, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto nije probao triumpha. Salu na stranu, lep motor i da te sluzi sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jul 20, 2014 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Gagi druže ovo nije 636, ovo je 9ka iz e - serije tj od 2000- i da lako se vozi ako i 636 ali ima daleko više snage i obrtnog momenta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 20, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Gagi druže ovo nije 636, ovo je 9ka iz e - serije tj od 2000- i da lako se vozi ako i 636 ali ima daleko više snage i obrtnog momenta..... Identican je mom Od 2000-te Samo sto je moj bio ZX6R, ali ne mislim na snagu, vec na polozaj sedenja, polozaj menjaca, polozaj ruku je odlicna, kao da nije R Neka te lepo sluzi , Srecno Mene je moj odlicno sluzio i sa 72.000km Samo sto je moja bila u fabrickom stanju, nikada farbana ili nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan grofe u zdravlju da te služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13161 Napisano Jul 21, 2014 Ne silazi, 7475 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...