mikica 8 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan 23.Je zurka u Pancevu , sinoc sam video Danijelu Vuckovu sestru iz PA koja mi je potvrdila informaciju i rece mi da ove godine NEce biti na starom mestu vetj u nekom klubu pored crkve zaboravio sam kako se zove kasnije cu se cuti sa njom pa cu javiti. Vidimo se ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi ZR 0 Napisano Februar 13, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Proveri,pa javi!Daj malo akcije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan www.mccoyote.org.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bio poslednjih par godina, bilo je dobro. Dolazim i sada najverovatnije. A gde je taj Studentski dom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Februar 16, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan bio poslednjih par godina, bilo je dobro. Dolazim i sada najverovatnije. A gde je taj Studentski dom? Probaj vako Mozda je malo jasnije Naravno, sve pod uslovom da se stvarno desava u Studenskom :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ja sa 200 km razdaljine da vas obavještavam ? Coyote 08.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 19, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bice i lepo vreme PROGNOZA ZA BEOGRA1.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Hej ljudi, idemo li? Ja cu 99% da idem. Hocemo organizovano ili svako kad stigne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo, Mrle i ostali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako trenutno stoje stvari, doci cu ja sa Rajom i njegovim sinom tj mojim drugom na zurku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxax Zare , pa ti kao da si brate rodjeni Pancevac !!!!!!!!!!!! PS Pozdrav iz JAPANA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad dosao iz Panceva ali nisam bio na zurci! Prosao sam pored tog mesta gde je bio skup i video da je bilo neko tesko sranje jer su bile dve marice i troje kola,i likove koji su sa prevrnutim ocima od alkohola bauljali po ulici ko zombiji. . . Znali neko nesto vise o tome???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati je to bilo? Jer ja to nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nekih 9 sati prosao i vec se skupilo 40-setak motorista . .. u dva sata nocu sam prosao i bilo je svega i svacega!!! Kako Yomane nisi cuo za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako zuraka je pocela oko 20h i bilo je zadovoljavajuce ok bendovi ekipa zezanje sve, znaci nista spektakulano ali prihvatljivo.Shto se murije tice dosla je oko ponoci i bila je do pola jedan otisli su nesto pre mene a razlog njihovovog dolaska je ne prijavljeno dogadjanje koje su oni procenili kao lako incidentno .Ekipa iz kojota , tip koji je drzao govor na pocetku neznam mu ime znam da vozi tdm a je sa njima razgovarao ,ukljucilose tu jos nekoliko ljudi i panduri su otisli.Dakle da rezimiram Zurka za malo jacu cetvorku (dosta losiji prostor,organizacija i ozvucenje nego lane) ekipa sarena ali ok pivo jeftino zene uzdrzane i toje to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam ocekivao od zurke idem kao i uvek, u Pancevu se slusa dobra muzuka.Naravno bluz ekstra onaj tip peva ekstra.Samo jedno mi nije jasno zar to mora toliko jako toliko glasno,pa bluz je umetnost to nije tehno ili ja to nerazumem dovoljno.Osecao sam se kao na svadbi kada puste zvuk do daske,do bola niko nikog necuje niko snikim neprica.Gomila ljudi napolju na ulici.Tako da sam proveo veci deo napolju,unutra mi je bilo neizdrzivo,bar meni.Steta a bilo je puno poznanika koje nisam video od prosle sezone.pricacemo nekom drugom prilikom.Ako su sve zurke sa tom jacinom buke onda nisam nista propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 25, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidelo kao i uvek ,u PA idem od njihove trece zuraje i mnogo mi je bolji ovaj prostor nego u onom memljivom podrumu hotela "TAMIS", Stigao sam sa moje crveno MZ magare oko 21h a otisao medju poslednjim oko 04h bendovi hmmm, ProRock tu i tamo dok onaj bucko bluzer 100% zadovoljio moj ukus za muzikom, eto provozao sam nekih lepih 200-250km po lepoj noci hehee, normalno do godine ponovo, p.s. Pozdrav Gagiju i ostaloj ekipi iz benda BLUES DELIVERS!!!!! normalno i Atili ( malo brze da toci pivo hehehe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 25, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dosao kawom i sa tri ortakinje koje su po prvi put bile na ovakvom desavanju, odusevljene su , dolazice i ubuduce, neki forumasi su ih i upoznali. Kao i uvek dobra zurka, upoznao jos nekoliko zanimljivih likova, malo popio, slusao ok svirku, malo guzva, ali kada je dobro onda svako i dodje, zar ne? . prostor mi je bolji nego onaj u hotelu, prosle godine, ajd i nekako, ali pretposle, prokisnjava, poplavljen wc... ovo mesto prostranije, veliki sank... Cene "ulaza" i sve ostale za svaku pohvalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad dosao iz Panceva ali nisam bio na zurci! Prosao sam pored tog mesta gde je bio skup i video da je bilo neko tesko sranje jer su bile dve marice i troje kola,i likove koji su sa prevrnutim ocima od alkohola bauljali po ulici ko zombiji. . . Znali neko nesto vise o tome???? Da li smo mi bili na istom mjestu ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dosao kawom i sa tri ortakinje koje su po prvi put bile na ovakvom desavanju, odusevljene su , dolazice i ubuduce, neki forumasi su ih i upoznali. Kao i uvek dobra zurka, upoznao jos nekoliko zanimljivih likova, malo popio, slusao ok svirku, malo guzva, ali kada je dobro onda svako i dodje, zar ne? . prostor mi je bolji nego onaj u hotelu, prosle godine, ajd i nekako, ali pretposle, prokisnjava, poplavljen wc... ovo mesto prostranije, veliki sank... Cene "ulaza" i sve ostale za svaku pohvalu... A` Bre Mrle pa zena me pustila samog di doso sa cicama a ja da te nevidim :o :o > :D Pa sramota!!!! Jos ako je bila Lana iz Voxa ce se upucam oma :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 26, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A` Bre Mrle pa zena me pustila samog di doso sa cicama a ja da te nevidim :o :o > :D Pa sramota!!!! Jos ako je bila Lana iz Voxa ce se upucam oma :) ne , bile su sestre M, Marija i Maja (iz Voxa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za zurku!Muzika+pice+zene= Sta bi jos!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za zurku!Muzika+pice+zene= Sta bi jos!? A ti kao znas kakoje bilo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...