stevo 58 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auspun za motor sa jedni cilindrom je malo drugaciji nego za r-ove, zato sto motor sa jednim cilindrom treba da ima i povratne gasove da ne bi izgubio na obrtnom momentu. Ako stavis bilo kakav auspun mozes da steknes subjektivan utisak da on bolje ide zbog glasnijeg zvuka a u sustini i nece ici. Ukoliko promenis auspuh moraces i centralnu diznu da stavis vecu i airbox da malo otvoris. Pamet u glavu!!! ovo sam govorio ali izgleda da ovo nije tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam namontirao otvoreni auspuh i motor mi dosta slabije ide tako da sam vratio onaj fabricki,kao sto ste i vi rekli mora se menjati dizna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze kako to stavljas-skidas?zar ne treba da se sece cev? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj fabricki ima svoju cev,a na ovaj otvoreni sam navario krivinu koja ulazi tamo gde i fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...