Јаџа 30 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarR6 3 Napisano Septembar 27, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan What a surprise!!! And than again maybe not! Almost like being in Hawaii with all those Koreans around Zoki I see that you are training with the chopsticks getting ready for sushi s'uši Srećno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 27, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Cek jel ono ponfrit od 10$ Bravo i nemoj preblizu S.Koreji sa tim USA tablicama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 27, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Cena pice ..........za jedan dolar se dobija 1000 W,gorivo je 1750 W za litar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 27, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Par slika Harleya.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 27, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Subota ....pripreme za veceru i zavrsnica zurke.....to je tako dobro organizovano od klope do smestaja i parkinga da nemam reci ...ova slika sa zutim crevima je vazduh koji koriste posle setnje po ski centru da izduvaju prasinu sa odela ili cipela...gomila sitnica koje zivot znace moze se videti ovde a meni je tesko da opisujem svaku posebno.... A ovi momci definitivno nemisle da je jedino uzivanje u zivotu ...alkohol, i svaki motor je besprekoran da se videti koliko su ponosni na ono sto voze. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KolacarCa 0 Napisano Septembar 28, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zoki!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 29, 2014 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!Ti svratio do Koreje na skup kao da si skoknuo do Mrcajevaca na kupusijadu! Ovakav poduhvat svi mi prizeljkujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taske62 1 Napisano Septembar 29, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Kud procitah ovo!? Ja odem sa zenom do Grcke motorom,pa se malo provrtim po Srbijici ,i od toga zivim celu god.(mislim na secanja).Covek prodje ceo svet,ma svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od Nedelje ujutro ..domacini pokusavaju da nam objasne da nemozemo stici do Busana u toku dana jer je 400km udaljen. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan No medjutim tri Rusa i ja promenimo marsutu i pretrcimo Koreju cak do Mokpo skroz na Jugu, koji je udaljen 550km,.....stigli smo uvece oko 9h. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Šta nemože, naš Zoki prelazio 500km po pustinji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Slike ...bez nekog posebnog reda .... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak...... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan He He Gledam slike i ne verujem Moto skup sa belim stoljnjacima, svecanim stolovima. Pa tako je kod nas svadba Prelepe slike, samo teraj dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prespavali i ostavili motore i opremu u Motelu pa na brod za ostrvo Jeju....putovanje je oko 5h.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Opet pun hodnik cipela... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za ove malo mutne slike glavni aparat mi je riknuo ....slikam sa bekap kamerom.... Sa obliznje planine na Jeju ostrvu .....temple 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zoki jel si bacio paru da vidis na koju ces stranu sveta nastaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah u dahu, jer sam nekako uspeo da propustim verovatno najbolji solo putopis ikada... Johan mi reče u petak uveče, još sam u šoku i oduševljenju... Žao mi je što Džigorius nije doživeo da vidi gde je stigla skela... Svaka čast i da ponoviš to još par puta narednih godina... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ranije ustao....pa se setih necega i hajde da to malo prepricam....a radi se o kupovini karte za brod i slanje motora u J.Koreju. U birou za brod pri mom pokusaju da kupim kartu za mene i motor.....covek mi trazi ,internacionalnu vozacku dozvolu....sto ja nemam kod sebe jer imam Americku ikako sam ja na brzaka krenuo na ovaj put nisam imao vremena da to pribavim a nasu dozvolu imam samo za B kategoriju.....uzme on Amersku skenira i posalje tamo negde u Koreju i cekamo odgovor...popijem ja kafu ,vratim se ...on kaze ,zao mi je nemogu da stavim motor na brod ...neprihvataju ovu dozvolu bez internacionalne. Auuuuuu,,,vidim ja da je to problem jer je to neko pravilo koje nemoze da se zaobidje....rekode sad da nemogu da nastavim dalje zbog ebene dozvole.....al Ok ima nacina kad se ima volje.....rekoh im,....cek da vidim de sam zaturio tu dozvolu. Nazad u club Ruskih samuraja...levo desno, jedan telefon okrenu ,drugi i nadjemo njihovog poznanika koji je dobar sa ....phooootoooo ssshhhooopppppppommmm... odradimo sto treba da se odradi....sutradan nazad po kartu pokazem kopiju dozvole koju su mi ...navodno poslali od kuce jer sam je zaboravio i nisam poneo....covek faksuje to nadleznim u Koreju ...normalno to se vrati sa velikim OK... izvadim pare kupim kartu i eto me na putu za J.Koreju. Naravno ...castio sam po zavrsenom poslu... 37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 30, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt,,, ja bih tu zapeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Snalazljivo, nema sta ... zivotno iskustvo + ruski bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 30, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt,,, ja bih tu zapeo. Mnogo dugo živiš među poštenim svetom.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Septembar 30, 2014 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa Photo Shop-om je odlicna fora ... bravo kawazoki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...