savicd 23 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji drugari, imam veliko zadovoljstvo, evo skoro mesec dana nakon povratka sa turneje koja je osmišljena jedne sveže večeri kraj Vrbasa a ostvarena u periodu od 1 do 9 juna 2014. godine. Obzirom da sam temu postavio na svoju stranicu, neču je prepisivati nego Vam nudim link ka istoj. Nadam se da ćete čitajući i pregledajući slike naći štogod interesantno za sebe. Prokrstarili smo skoro celom BiH, pa onda poprečili preko Crne Gore i dužinom prošli celu Albaniju, a Grčka je tek priča za sebe tako da uživajte http://www.kapetan.biz/index.php/bajkerske-ture/113-turneja-albanija-grcka Pozdrav svime i mnogo kilometara Vam želim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao hoce li biti putopisa? Bravo Darko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 8, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво , лепо сте се навозали , лепе слике опис ,цене , свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis i nije baš mnogo vezan za Albaniju i Grčku kako je naziv teme ali je ipak jedan od mojih sledećih napisanih pa evo da ga objavim. Radi se o sjajnom putovanju kroz Rumuniju sa još 6 drugara. Banja Luka - Beograd - Donji Milanovac - Djerdap - Transalpina - Transfagarasan - Brašov - Temišvar i Vršac pa kuća. Više detalja možete pročitati na mojoj stranici: http://www.kapetan.biz/index.php/bajkerske-ture/114-rumunija-i-njene-staze Svima mnogo dobrih i zanimljivih kilometara u novoj sezoni želim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Februar 9, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi putopisi Darko takoqe i tebi lepi siguni i zanimljivi kilometara na novoj masini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Februar 9, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar! Idemo dalje u osvajanje novih kilometara i daljina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 9, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jako lep putopis,sazeto ali opet jako lepo opisano sve od bitnih detalja,svaka cast samo napred Nego neznam sto ogladneh ovolko posle citanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Februar 9, 2015 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Februar 13, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Iako je bilo dosta putopisa kroz albaniju do Krfa uvek je zanimljivo procitati i videti ponovo. A posebno mi je drago sto je ucesnik bio i jedan caponord ☺ Bas lepo putovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Februar 13, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Iako je bilo dosta putopisa kroz albaniju do Krfa uvek je zanimljivo procitati i videti ponovo. A posebno mi je drago sto je ucesnik bio i jedan caponord ☺ Bas lepo putovanje. Pero, Ne znam da li znaš, taj Caponord vozi na plin! Ručna prepravka vlasnika motora Zoke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Februar 13, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao,obzirom da capo nije bas neki stedisa opravdana je prepravka,mada ipak sam malo skeptik verovatno iz razloga sto nikada nisam vozio na plin ni auto a kamoli motor,pretpostavljam da je kolega zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Februar 13, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao,obzirom da capo nije bas neki stedisa opravdana je prepravka,mada ipak sam malo skeptik verovatno iz razloga sto nikada nisam vozio na plin ni auto a kamoli motor,pretpostavljam da je kolega zadovoljan. On več tri godine vozi na plin i prešao je negde oko 50.000 km na taj način. 2013-te je išao u Staljingrad sa njim, recimo. Izaziva pometnju na pumpama kad mi svi čekamo da točimo gorivo a on stoji kod rezervoara za plin. Pumpadžije redovno misle da ih zezamo. Nisam ni ja neki zagovornik plina. Vozim diesel. Ali ja sam u društvu Zoke samo letos prošao oko 10.000 km i veruj mi. on ne skida osmeh sa lica kad toči ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...