Sokobgd 500 Napisano Jul 2, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zvucnu karticu "ASUS XONAR DX". http://www.asus.com/Sound_Cards/Xonar_DX/ Kupljena je 2009, imam i fiskalni racun ali nemam pojma kolika je garancija. Jedna od boljih kartica za kucne racunare. Odlican, cist zvuk za SNR 116dB. Ima podrsku za sve sisteme i media centre. U priboru je i low-profile lim za mini racunare kao i adapter za opticki izlaz. Kod mene je stajala u racunaru prve 3 godine i od tad stoji u kutiji. Skroz sam i zaboravio da je imam. Imam kutiju i sav pribor koji dolazi sa njom osim diska sa drajverima i stampanog uputstva. To se negde zaturilo ali se moze skinuti sa njihovog sajta. Cena: mislim da vredi 40 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 2, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Препорука за звучну, ја је имам у компу већ 2 године Много квалитетнији звук од интегрисане звучне. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...