Mind Resetting 442 Napisano Jun 30, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera je 89to godiste, uvoz iz CH. Vodi se na 25KW (tako su prodavane u CH) ako je nekome bitno za A2 i sl. Motor se vozi svaki dan, apsolutno mu nista ne fali niti manjka, gomila delova ide uz njega zato sto sam ja komplikovan Prethodna dva vlasnika su sa foruma, odrzavan je u radionicama sa foruma. Zanima me zamena za XT600E, doplate cemo se lako dogovoriti. Ako neko hoce da kupi cena je 1300e uz sve ovo sto je dole navedeno, registracija je istekla u petak. Evo spiska onog sta je radjeno u zadnjih par meeci i sta ide uz nju: Filteri vazduha HiFlo novi + stari koji su sasvim dobri Volan Renthal zlatni (orginal yamaha volan ide uz motor, sa sve nosacima bez ikakvih ostecenja) Blicer zadnjeg svetla, pri kocenju svetlo blica par puta i onda svetli konstantno (nista od instalacije nije seceno, sve na zabice (japanske ), skida se za 5min) Biper migavaca (nista od instalacije nije seceno, sve na zabice, skida se za 5min) Prosireni nogostupi, vrhunski uradjeno vidi se na nekim slikama Komande na volanu sa novijeg modela (jos jedan kompletan set komandi ide uz motor) Novi retrovizori, louis kopija orginala potpuno crni umesto hromiranog (stari ide uz motor) Novi vizir povisen (ivan), imam jos jedan vizir uz motor, ima neko ostecenje al... Sediste retapacirano, dodatno udobnije Poseban sistem brze demontaze sedista, sjajna stvar, bez ijednog srafa se skida Nove ploce kvacila (jos jedna cela kopra kvacila ide uz motor) Sajla kvacila nova (nemontirana) Prirubnice karburatora nove (nemontirane) Membrane na pumpi goriva nove (nemontirane), kazem da sam komplikovan, volim da imam rezerve Emulzione tube nove yamahine ne kineske (nemontirane za kad zatreba, a nece skoro, potrosnja do recimo divicbara i nazad 6l, malo jace) Posuda motornog ulja jos jedna ide uz motor (nemontirana) BiXenon u jednom faru Sa motora je skinut kockasti CH far i stavljeni dupli okrugli orginalni farovi (uz motor ide jos jedan kompletan CH far i zastitna mrezica) Lezajevi viljuske zadnje Lezajevi volana Donji lezaj amortizera Reparirane obe slavine na rezervoaru Joskin Regler KOSO pokazivac napona, temperature, sat Jos jedan set kompletnih bocnih plastika leva i desna strana (ispod sedista i rep, ne prednje plastike, znaci ispod sedista i rep) USB punjac x2, uticnica Novi Laser auspuh sa DB killerom Givi nosac kofera i novi kofer (onaj Lakijev veliki) Crash bar Zmigavaca par rezervnih, dva ili tri moam proveriti Nozica zadnje kocnice rezervna, jebem li ga zasto... Set novih Continental unutrasnjih guma Set novih Mitas E07 guma , gume su presle manje od 100km Diskovi dobri, plocice dobre Lanac i Lancanici dobri, kraci prenos je na motoru, znaci 120 drzi sa 5200 obrtaja a ne sa 5000. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Jun 30, 2014 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa Tenera! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa Tenera! Pozdrav! Super Tenera kolega, SUPER Tenera... A i izgleda bas Super!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 30, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege, nadam se da cu je udomiti na forumu, i da ce je neko paziti i odrzavati barem 30% kao ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 30, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ostavio broj telefona, medjutim kolega se vec snasao nekako i nasao me, tako da je motor rezervisan na dan, dva. Ako je neko jos zainteresovan 063/1040744, pa javim kad kolega pogleda motor dal zalivamo ili ide nazad u podaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jul 1, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I sta dalje? Inace Super T. je super u svakom pogledu ko i trenutni vljasnik...video uzivo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 1, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Otislo moje tele , ST se vratila danas u Beograd. Kolega sa foruma koji me je nazvao sinoc prvi, dosao pogledao provozao, kolega majstor pregledao provozao i odose sa ST. Da se navoza kolega i nauziva. vala svima koji su zvali i pitali za ST i za delove, drago mi je sto je ostala na forumu i sto je prodata prakticno za sat vremena. @Golub, a sada, sada idemo sve ispocetka, ovaj put se vracamo na 1cilindar, trazi se yamaha xt600e 95to i novije, pa krece ponovo sredjivanje. Realno ja u tome uzivam isto koliko i u voznji, iako moja zena tvrdi suprotno I uzdravlje, ova moja kajsijevaca od 15 godina da zalije malo pa idemo 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 2, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je motor sređen kao tvoj, naravno da će se prodati odmah, još po ok ceni. Jedva čekam da vidim kad budeš sređivao XT-a, još kad bi uzeo XTZ 660 Tenere, to bi bio posao... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...