floyd 473 Napisano Jun 28, 2014 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Novosti javljaju da je kod Kraljeva 28. juna stradao naš drugar... Poginuo motorista kod Kraljeva Zna li neko nešto o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas u temi Bajk rok misija 2014. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/101895-bajk-rok-misija-2014/page__st__60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Jun 28, 2014 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, evo izašlo je malo detaljnije i u Blicu: Poginuo motociklista kod Kraljeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudan tekst. Ako se on tada vracao sa Gazimestana, u koloni kolega saobracajaca, i isao sa Kosova u pravcu centralne Srbije, onda nije ucesnik Bajk Rock Misije, jer su oni u tom trenutku, u 14h30, tek bili na putu ka Kosovu, sto znaci vozili upravo u suprotnom smeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ove novinare treba streljati kako lupetaju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Novinarski smradovi kao po obicaju samo da bace neku senzaciju a ne provere,Rile je bio policajac u policijskoj stanici Borca,dakle nije saobracajac niti se vracao sa gazimestana nego je kao i svaki pravi ljubitelj motocikla krenuo na bajk rok misiju,neka mu je vecna slava 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je sutra 01.07 na groblju M M Lug u 13h .(kod autoputa preko puta Laste) Ako sam nesto promasio obavestavam sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisha 0 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer, Sachs X Road Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/izzivotazazaivot/media_set?set=a.861324477228989.1073741895.100000543356147&type=1 i covek nije poginuo na putu Kraljevo - Raska, vec na putu od Raske ka prelazu Jarinje. Slava mu :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti siroki putevi nebeski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu bog dusu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Jul 3, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Snajkin dalji brat. Priča mi ona juče, imao je problema sa srcem i dijabetesom. Imao je infarkt u toku vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Jul 5, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate da izmisljate vise od novinara @ Bokisha , jeste poginuo na putu na putu Kraljevo Raska @ Mrle , koliko ja znam rekli su rezultati obdukcije za 10ak dana a toliko nije proslo . Ili je snajka vidovita ili .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisha 0 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer, Sachs X Road Prijavi odgovor kao problematičan @ Bug1 druze, nije tema za prepucavanje, daleko bilo. Bio sam na licu mesta i ne izmisljam nista. Komentar sam stavio bas iz razloga novinarskih dezinformacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Jul 7, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate da izmisljate vise od novinara @ Bokisha , jeste poginuo na putu na putu Kraljevo Raska @ Mrle , koliko ja znam rekli su rezultati obdukcije za 10ak dana a toliko nije proslo . Ili je snajka vidovita ili .... a ko je rekao? Novinari? Ili si ti pričao sa njegovom rodbinom? A, zamisli, snajkini roditelji išli da izjave odmah saučešće i svaki dan su u kontaktu sa porodicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja ispade grbav na kraju . Stvarno nije tema ni da se prepucavamo ni raspravljamo . Udes je bio iza Mesta Ušće par kilometara ka Raškoj iliti 30ak km PRE Raške . Hvala ti ako si stao i bilo kako pomogao Nas 5 je krenulo iz Bg među nama i njegov brat (malo bliži nego snajki) . Zvanični rezultati obdukcije još nisu stigli do trenutka kad ovo pišem . I ako je imao nekih problema zvanično nije potvrđeno Nije mi problem da ne budem uvek u pravu samo mi je u ovakvoj situaciji malo bez veze da se frljamo nekim rekla-kazala informacijama Ako u bilo čemu nisam u pravu odmah se izvinjavam svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...