Marko99 1 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna kako da mi se skuter cuje kao sa KN filterom a da ne moram da menjam diznu neka napise bicu puno zahvalan. Problem je u tome sto mi se jako svidja zvuk skutera sa KN-om (i bez filtera) a ne bih da petljam oko dizni jer mi skuter i ovako puno trosi. U pitanju je Keeway Focus dvotaktni. Broj dizne koja je u njemu je 57.5 HVALA UNAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sto ti oces, tesko mozes da dobijes, mozes staviti filter motor ce malo promeniti zvuk, i gusice se ako dizna ostane ista Mani se toga, uzmi 4t ako oces zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta,taman mi se svideo ovako Stavio bih ja KN ali ne znam koja treba dizna da dodje i to Izgleda da cu na kraju ostati fabricki.. Hvala svejedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam! Stavio sam crevo na karburator a na kraj creva sundjer (filter) i sve lepo zadihtovao Sada se motor uopste ne gusi kao bez filtera a cuje se isto Posavetovao sam se sa majstorom rekao je da samo vozim jer je filter tu nije izgubio funkciju a motor prima gas kao i ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...