Cyber0167 759 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban prevoz proizvoda asepsola,rastvora za dezinfekciju,hlornih granula poplavljenima u Obrenovcu. Ide se iz radnje sa N.Beograda kod hotela Jugoslavija. Sve ce biti deljeno ljudima po Obrenovcu kojima je potrebno. Sutra ocekujemo email profakture da bi mogli najkasnije u petak da platimo i dopremimo. Drzava funkcionise fenomenalno pa smo prinudjeni da se snalazimo i skupljamo donacije da sami sebe obezbedimo. Tezina ce biti oko 600kg. Pakovanja su od 1L,0.75ml,5L Kontaktirajte me u PM da se dogovorimo oko cene i detalja. Hvala ps.Mozda sam trebao postaviti temu u Kupujem ali ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da li tebi treba prevoz iz Batajnice ili sa N. Beograda? I ako je 600 kg, kolika je zapremina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska. U medjuvremenu nam je receno da mozemo sa NBGa a nisam izmenio naslov. Znaci sa NBGa do Obrenovca,istovar i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li tebi treba prevoz iz Batajnice ili sa N. Beograda? I ako je 600 kg, kolika je zapremina? 600kg sam stavio okvirno. Ima dosta u tecnom stanju i u granulama pa ... Nase trebovanje - primer Asepsol 1L,pakuje se 12 komada po litar u pakovanje - takvih 10 pakovanja i tako dalje za ostalo. Ne mogu zapreminu i koliko je kabasto da procenim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno sa @roar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...