vlajko 2670 Napisano Octobar 28, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bitke se i dalje biju moj Jagere.. guzi se tu ktm od pozadi..ali slabašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 28, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, dace Bog onog Simonovog ADV-a za sledecu sezonu.... hehhehe Vec mi bale cure na usta, jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ah, dace Bog onog Simonovog ADV-a za sledecu sezonu.... hehhehe Vec mi bale cure na usta, jbt... Simonov sta???? koliko kosta ..bas sam spremio neke pare da kupim nesto, kakav je taj ? Ti bre, ako hoces nesto mnogo jeftinije i znatno bolje od tvoje AT, kazi...drug si mi.... prodacu ti STeneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan inače ove 2013 godine je 30 godina Tenere familije pa u to ime, jedan mali poster... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi full kad bi izbacili Tenere 900 povodom 30 godina, ali ne razmišljaju oni jbg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 30, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi full kad bi izbacili Tenere 900 povodom 30 godina, ali ne razmišljaju oni jbg... Сконтали да нема леба од тога....размишљју и те како :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moja tek napunila 23...prvo nek diplomira na faxu, pa da je udajem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je počela da pada ispite, nije snaši još vreme za udaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 31, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I još je počela da se druži sa lošim društvom.. možda postane babadevojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Marš bre tamo..pu pu pu...dobra je moja STara.. kad vi iskusni , nećete da pokažete, ona mi glavu čuva i prašta greške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze mala pomoc na super teneri mi je disk na zadnjem tocku napukao ( trenutno kao dlaka ) ali bi ja to da zamenim pa ako znate gde bih mogao da ga kupim unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 1, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš nove prednje.. i imaš posle 2 seta za pozadi.. to sam ja uradio A možeš i samo zadnje.. http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/tehnicki_delovi/kocioni_diskovi recimo treba da ima oma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam šapnem ... izgleda da ću da sedim na dve stolice i malo ću povremeno da zavirim i u narandžastu grupu Moja stara AT je danas otišla za Pirot - služila te, prijatelju, kao i mene! A šaljem drugara sa parama kod Simona po 640ADV Dakleeeeee, crna RD07a + narandžasti 640ADV. Lepa ergela, bogami - ja zadovoljan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima koliko sad Afrika ima u Pirotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dakleeeeee, crna RD07a + narandžasti 640ADV. Lepa ergela, bogami - ja zadovoljan Jedan da voziš i drugi da popravljaš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 8, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od sada te zovemo Dzeger Advenchr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan da voziš i drugi da popravljaš Vidi, ja znam da ovog što sam imao dva do danas nisam nešto ni popravljao. Samo "TERAJ"... A za ovog što kuka za majtorom mi pričaš iz iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan da voziš i drugi da popravljaš Vidi, ja znam da ovog što sam imao dva do danas nisam nešto ni popravljao. Samo "TERAJ"... A za ovog što kuka za majtorom mi pričaš iz iskustva? Šalim se. Znaš kakve su priče za narandžastog...mali servis 150€ i slične nebuloze. Nećeš imati problema sa njim...imaćeš samo osmeh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, na ovog Simonovog "narandžastog" sam se nameračio na tvoju preporuku. Kupujem motor, a nisam ga ni video. Nemoj da si štucao kasnije! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, na ovog Simonovog "narandžastog" sam se nameračio na tvoju preporuku. Kupujem motor, a nisam ga ni video. Nemoj da si štucao kasnije! :D :D Isti je kao moj...samo ima bolji karburator, bolji izduv,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidi... biće mi ODLIČAN! Samo da radi i da ne pravi neke (pre)velike probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja znam da ovog što sam imao dva do danas nisam nešto ni popravljao. Samo "TERAJ"... BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajooj, bre Popsy, pa svakako sam ga neuporedivo manje popravljao nego neki U vožnji pogotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajooj, bre Popsy, pa svakako sam ga neuporedivo manje popravljao nego neki U vožnji pogotovo Mda... secam se :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...