BusMan 2025 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi. Sahranu nisu snimili, jbg glupo je. Evo ti nesto malo dublje od tih 16.5 inca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 7, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan " i nije kvar nego nus pojava" :hej: : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan necu da gresim dusu, jeste teran kroz vodu, ali i klx-je, njemu nista ne fali, a ja se drkam po servisima i trazim gremline btw. ktm je samo dva puta prosao, a klx 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan " i nije kvar nego nus pojava" :hej: : lose se izrazio, ceo motor je nus pojava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan blokirao mi zadnji tocak, a kocnice servisirane pre dve nedelje, Pa kad si ga ter`o kroz vodu .. Nije ti to trafika da se tako bahatish .. i to si u pravu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oqMc1q_dEGc sta ti bi da okacis ovu parodiju od snimka? ovde sam vidjao honde c90 u duplo dubljoj vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Decembar 7, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan a nek mi neko razdani sto ima toliko prica ovde o KTMovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a nek mi neko razdani sto ima toliko prica ovde o KTMovima? zato sto nema vise tenerasa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan a nek mi neko razdani sto ima toliko prica ovde o KTMovima? zato sto nema vise teneras! A i moze nam se da zajebavamo koga hocemo ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a nek mi neko razdani sto ima toliko prica ovde o KTMovima? zato sto nema vise teneras! A i moze nam se da zajebavamo koga hocemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 7, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su jedni od najranijih Gosinih postova... Cestitamo... Sacekajte samo Popsy da se probudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan evo ga tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a nek mi neko razdani sto ima toliko prica ovde o KTMovima? zato sto nema vise tenerasa! kako to misliš nema... nego ova tema je u krizi pa puštamo Afrikance da pljuju KTM kako je loš motor pošto sa nama nisu imali sreće.... očekujem koliko na proleće da krenu u temi da pljuju Kinki i Peda skutere i da pričaju kako su oni lošiji od Afrike... samo se bojim da će i tu priču da izgube :P :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a nek mi neko razdani sto ima toliko prica ovde o KTMovima? zato sto nema vise tenerasa! kako to misliš nema... nego ova tema je u krizi pa puštamo Afrikance da pljuju KTM kako je loš motor pošto sa nama nisu imali sreće.... očekujem koliko na proleće da krenu u temi da pljuju Kinki i Peda skutere i da pričaju kako su oni lošiji od Afrike... samo se bojim da će i tu priču da izgube :P :P Kinki i Peda ostavljamo vama, tu ste negde u istoj klasi, a mi cemo da se pozabavimo ovima sto misle da je KTM ozbiljan motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih probao 990 adv umesto afrike i exc 450/300 umesto dominatora... ali kad saberem koliko me ta tranzicija koshta ja odem i potroshim pare na neshto drugo da se ne bih zaletao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 7, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemass ti pojma!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih probao 990 adv umesto afrike i exc 450/300 umesto dominatora... ali kad saberem koliko me ta tranzicija koshta ja odem i potroshim pare na neshto drugo da se ne bih zaletao tacno, ja imam golfa_2 TAS 1,6dizel, delovi dzabe, ne moze da stane, ko casha, razmisljao sam o porseu ali me kosta a i ovako idem od tacke do tacke i ne mrznem se 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih probao 990 adv umesto afrike i exc 450/300 umesto dominatora... ali kad saberem koliko me ta tranzicija koshta ja odem i potroshim pare na neshto drugo da se ne bih zaletao tacno, ja imam golfa_2 TAS 1,6dizel, delovi dzabe, ne moze da stane, ko casha, razmisljao sam o porseu ali me kosta a i ovako idem od tacke do tacke i ne mrznem se sa tim tvojim porsche-om ti jedino mozes da ides od tacke A do sevisa, za tacku B ste culi da postoji ali niko od vas nije dobacio do tamo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan svratio do firme da se olaksham, odo dalje da pijem, jebesh ove rasprave ovde, i onako je zima, svi motori su sada sranje... osim onog exc-a sa gusenicom za sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svratio do firme da se olaksham, odo dalje da pijem, jebesh ove rasprave ovde, i onako je zima, svi motori su sada sranje... osim onog exc-a sa gusenicom za sneg to govori u svoje ime :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zima zima e pa šta je. Gošo, oće li taj 21.12 ne mogu da dočekam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 8, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sa tim tvojim porsche-om ti jedino mozes da ides od tacke A do sevisa, za tacku B ste culi da postoji ali niko od vas nije dobacio do tamo Posto si moj a chachkas mecku , moram da priznam da si ti merodavan za te tvdnje. Imao si dva putovanja, jedno je bilo na zapad i nisi prebacio Sloveniju jer je svemirska mashina crkla pa te je Chubra na prikolici vratio. Slike iz Alpa cu ti okaciti na PM da uzivas A drugi put ti je bio na istok i bolje je bilo da si rekao da je motor crkao nego sta se stvarno desilo, manje bi te zajebavao :-) Sto kaze narod, kakav je takav je, moj je pa ne mogu da ga se odrichem :P 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 8, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....rascvala se grana jorgovana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 8, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ume istina da bude surova ponekad Ali to je naš Goša i mi ga volimo baš takvog kakav jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 8, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali to je naš Goša i mi ga volimo baš takvog kakav jeste Uvek bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...