VladaSD 2364 Napisano Jun 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan pirocanci jesu stipse, zato i kupuju AT! Izracunali su da im je jeftinije da kupe AT za 2500e i vise, i da se voze ko ljudi narednih 5 godina, nego da kupe ST 1000-1800e i da u narednih godinu dana uloze jos 2500e da bi se vozili jos godinu dana! Stipse poput pirocanaca nema sanse da su se zajebale u racunu!!!! :nanana: :nanana: Otprilike je to ta logika Tipično za Afrikanca...pre tri posta je opovrgavao, a sad potvrđuje da su piroćanci stipse. Inače, imao sam prilike da upoznam, dobre i razumne ljude iz Pirota, pa mi zbog toga ne beše jasno na koga se odmetnuste vi sa tim Afrikama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ovu ST. To je u Nisu!!! I da,dugo se prodaje Ps u Pirotu stigla i peta Afrika a u najavi su jos dve. Postajemo ozbiljno leglo.... A ST jos nijedna... Nece pirocanci da se z.... Mora da je Tigar isplatio regres. :lol: :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 27, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ovu ST. To je u Nisu!!! I da,dugo se prodaje Ps u Pirotu stigla i peta Afrika a u najavi su jos dve. Postajemo ozbiljno leglo.... A ST jos nijedna... Nece pirocanci da se z.... Mora da je Tigar isplatio regres. :lol: :lol: More ufitiljio ga i tigar!!! :lol: @VladaSD sala Vlado, nismo cicije, pirocanci su dobri domacini Zavitlavaju nas samo, nije to istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vlado, pa ti se jos uvek oglasavas ovde??? elem, tipicno za tenerase, uevk se za slamke hvatate.... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vlado, pa ti se jos uvek oglasavas ovde??? elem, tipicno za tenerase, uevk se za slamke hvatate.... :nanana: bolje za slamku nego za nekog afrikanca,slamka je izdrzljivija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 28, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vlado, pa ti se jos uvek oglasavas ovde??? elem, tipicno za tenerase, uevk se za slamke hvatate.... :nanana: bolje za slamku nego za nekog afrikanca,slamka je izdrzljivija Afrikanci se hvataju za afriku a ne za slamku, i stenerasi bi se uhvatili za njihovu steneru da je to motor, al posto nije hvataju se za slamku jer ko sto si sam rekao "izdrzljivija je" :aha: al ja razumem bokilica, on je covek majstor i voli da vreme provodi u garazi popravljajuci motore umesto da ih vozi, zato i brani boje tenere... jbg profesionalna deformacija :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vlado, pa ti se jos uvek oglasavas ovde??? elem, tipicno za tenerase, uevk se za slamke hvatate.... :nanana: bolje za slamku nego za nekog afrikanca,slamka je izdrzljivija Afrikanci se hvataju za afriku a ne za slamku, i stenerasi bi se uhvatili za njihovu steneru da je to motor, al posto nije hvataju se za slamku jer ko sto si sam rekao "izdrzljivija je" :aha: al ja razumem bokilica, on je covek majstor i voli da vreme provodi u garazi popravljajuci motore umesto da ih vozi, zato i brani boje tenere... jbg profesionalna deformacija :P pa naravno,vise sam paprika opravljao nego stenera,,znam sta se manje kvari.... da nije africke sekte nebi ni za leba imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vlado, pa ti se jos uvek oglasavas ovde??? elem, tipicno za tenerase, uevk se za slamke hvatate.... :nanana: Ti ono beše prodade Afriku i ostade na Kawasakiju :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan porodade... :'( al dok sam je tero dostojno sam branio boje kontinenta, nisam kao neki stenerasi... :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 28, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan vlado, pa ti se jos uvek oglasavas ovde??? elem, tipicno za tenerase, uevk se za slamke hvatate.... :nanana: Ti ono beše prodade Afriku i ostade na Kawasakiju :nanana: Ti ono bese pricash anegdote od agregatu od tdm-a ? :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 28, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jes pomoc suparnichkom taboru ali je jako smeshno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 28, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno,vise sam paprika opravljao nego stenera,,znam sta se manje kvari.... da nije africke sekte nebi ni za leba imao U bre, Bokilicu, pa zar te majka nije lepo vaspitala da nije lepo lagati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan porodade... al dok sam je tero... :zvizduk: Pero, krajnje je vreme da se povučeš iz ove teme Da ti je valjala paprika.. ne bi kupio krastavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 29, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte sta englezi rade!!! Moze ovo i ST ali posle otprilike tri havarisana motora :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan UUh, sta je to, 100.00 km za afriku, tek izasla iz rodaze. i moja ima isto, a verovatno i mnogo vise. a ti kilometri se prave vozeci, a ne opravljajuci. Uh, djetici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan jes pomoc suparnichkom taboru ali je jako smeshno najgore je sto i da svi predjemo na ove skalamerije stenerasi ne bi imali sanse Laz je to sto slusate o nama. Koga god je ugostio pirocanac neka ti kaze kakvi smo. vajstinu, moj drug Pirke nikad nije bio cicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 30, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan MA koje cicije......To sve ovi iz Beograda smisljaju... A kad su beogradske glavesine dolazile u Pirot, svako je dobijao po tri cetiri besplatna odela iz Prvog Maja Pirot i komplet guma iz Tigra Pirot, pogace pirotskog kackavalja,besplatno zdranje jagnjica po kafanamaa i da ponesu i sad nesto tu kenjaju pirocanci ovo pirocanci ono..... Odlazili su punih gepeka a sad seru nesto iz Beograda Ne kazu stari ljudi dzabe: idi kod siromasnog da se najedes, idi kod bogatog da se nagledas..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan MA koje cicije......To sve ovi iz Beograda smisljaju... A kad su beogradske glavesine dolazile u Pirot, svako je dobijao po tri cetiri besplatna odela iz Prvog Maja Pirot i komplet guma iz Tigra Pirot, pogace pirotskog kackavalja,besplatno zdranje jagnjica po kafanamaa i da ponesu i sad nesto tu kenjaju pirocanci ovo pirocanci ono..... Odlazili su punih gepeka a sad seru nesto iz Beograda Ne kazu stari ljudi dzabe: idi kod siromasnog da se najedes, idi kod bogatog da se nagledas..... A peglane kobasice????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan PEGLANE KOBASICE?? Dajte neku sliku, da znamo o čemu se tu radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 30, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Jager!!! Direktno sa takmicenja u pravljenju peglane kobasice u Pirotu Pobednik, naravno Pirocanac ali zato sto je najbolji. http://www.youtube.com/watch?v=oGAn2-VdKWQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuu brate, KUD SAM I TRAŽIO SLIKE?!?! Sad ću muda svoja da izedem! Zlatom bih sad platio i najobičniji burek, a kamoli OVU DIVOTU!!! :ooo: :ooo: :ooo: :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 1, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma bole te briga ionako imaš tu pohovane pirane ili šta već :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 1, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, al' kobaje su kobaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, al' kobaje su kobaje... Nije valjda da ti toga nedostaje? Pa u Africi si čoveče imaš toga gde oš, još su i odgovarajuče boje, samo se raspitaj da ti neko da. Izvini bilo je jače od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...