vlajko 2670 Napisano Decembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar misliš da bih ovde pisao svoje putešestvije VOZOM?! Motorom sam išao Lazes Pero krvavi ti zubi.. Ajde pokazi koji je tvoj trolejbus.. na taj voz Bopk misli..a ne danas sto si na pijacu iso.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Decembar 6, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jager je zbog promaje na brzim prugama Srbije obuo cizme! ...eh sta ti je africko iskustvo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan vita jela..hitar voz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Popsy - bliska buducnost: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Popsy kroz 10 - 15 godina, uci klince : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bože zdravlja, al ima još mnooooooooooooooooooooogo da se uči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mnogo da se uči? Pa jedino si ti dovoljno lud da vintaš za Kepom po Kepojebini BEZ ZADNJE KOČNICE?!?! Za to, skidam ti kapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo mi je rekao "sve je u glavi...." :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AAaa, nisi shvatio, Popsy. Skidam ti kapu, ali TVOJU! :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan More ima Popsy jos da uci ako nisam hteo da ga ubijem kada se zaglavio na Jadransko more letos. Poso covek u vodu, nije bio pripit a ni sam neznam sta mu bilo, kaze Odo ja za Italiju! De ćeš bre?? Za italiju.. Šta pricas bre ti? More odo ja... Koj mu qurac, valjda ce uspeti tesim se ja.. I sklonise se svi sa HajNehaj plaze kako bi napravili mesta za lansiranje Super Popsija, kazem ja de ces crni Marko što nas napuštaš kako cemo mi bez tebe protiv Africkih snaga. Reko mi je samo Sila je u tebi i ode... Posle 20min zove on mene na mobilan, kaze Gile dodji udario sam u greben i nasukao se Jao i pricao sam mu da nema on gume ko ja za takve poduhvate, ali ne slusa me on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, Gile... da je vozio Afriku, zvao bi te sa Sicilije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, Gile... da je vozio Afriku, zvao bi te sa Sicilije Da posto bi otisao brodom :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste Afrika veliki i moćan motor, ali nije baš kao brod. Stvarno si sklon preterivanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je brod koji tone.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tone svaki brod na kraju svog životnog veka. Moj brod još uvek plovi i ploviće još duuuuuuuugo, duuuuugo. A ta tvoja kangrba je već na izdisaju, hehe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Si ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja, jesam. A ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Jageru AT je brod koji nikada posteno nije, niti ce ikada, zaploviti. Videli smo mi kako tvoj brod plovi........... vozom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al' sam zato imao doček KO TITO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa ali zahvaljujuci kom motoru????? Naravno ST :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne vozim ST Dočekan je AFRIKANAC od strane ekipe u kojoj su većinu činili teneraši, ne zaboravi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dočekan je AFRIKANAC od strane ekipe u kojoj su većinu činili teneraši, ne zaboravi.... Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Decembar 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas probao nesto drugo po terenu,i odusevio sam se,i ja i dams76... znaci za teren nema nista bez cvaje 250cm pa na vise 100tinak kg.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Decembar 9, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kad budete probali spustite motor sa centralnog stendera.... razjeAste beton po dvoristu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kako si ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...