Aćimo 1144 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od kako sam pazario Africu ne znam za granice. Čak me ni L tablice nisu sprečile da se nauživam za 15 dana oko 2000km. A tek off road-a.To teneraši ne znaju šta je. Te matore dame ne vole grubu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gile, ona tabla na kojima pise NAPUSTATE TERITORIJU OPSTINE SVILAJNAC, to nije granica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam bile su 2 (dve) afrike na ovoj vikend voznji. To znaci da gledajuci procente ST je bilo vise nego AT. ;D MI bar popravljamo motore pa se vozimo a afrikanci nit popravljaju niti se voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 28, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je serpa neopevana!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rek'o Arakis: "Blago onom ko rano poludi, ceo život mu prođe u veselju!", a ja bih dodao: ".. pa kupi ST i gura je okolo-naokolo" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 28, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da je Arakis u pravu... Samo sto ne guramo neg se vozimo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da je Arakis u pravu... Samo sto ne guramo neg se vozimo! ;D ;D ;D u autobusu se ne racuna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da je Arakis u pravu... Pa u pravu je, nego šta. Samo lud čovek može da kupi ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan gile, ona tabla na kojima pise NAPUSTATE TERITORIJU OPSTINE SVILAJNAC, to nije granica Hvala sto si me prosvetlio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo lud čovek može da kupi ST ;D Brinem se, sve manje i manje tenera, a sve vise i vise kupaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ce ih kloniramo ako treba.. Potraznja je velika, zna se sta je dobro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gile, ona tabla na kojima pise NAPUSTATE TERITORIJU OPSTINE SVILAJNAC, to nije granica Hvala sto si me prosvetlio.. nema na cemu,ja to da ne budes u zabludi da si isao motorom van granica srbije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 28, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan gile, ona tabla na kojima pise NAPUSTATE TERITORIJU OPSTINE SVILAJNAC, to nije granica ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan gile, ona tabla na kojima pise NAPUSTATE TERITORIJU OPSTINE SVILAJNAC, to nije granica Jeste. Opstinska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim, ja stigo mada CG ne racunam nekim inostranstvom ali +1044km na cajgeru za ovih par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 28, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jul 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nedostajao si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim, ja stigo mada CG ne racunam nekim inostranstvom ali +1044km na cajgeru za ovih par dana A ono je bila banka u Crnoj Gori? Nije ni cudo sto te nisu uhvatili, verovatno ih mrzelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim, ja stigo mada CG ne racunam nekim inostranstvom ali +1044km na cajgeru za ovih par dana A ono je bila banka u Crnoj Gori? Nije ni cudo sto te nisu uhvatili, verovatno ih mrzelo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti te Crnogorce kao satro pustili snimke i pricu za kao da je bilo u New Yorku a ono u stvari CG ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim, ja stigo mada CG ne racunam nekim inostranstvom ali +1044km na cajgeru za ovih par dana Mašala! A potrošnja 2 litra na 100 km... koliko si od toga pregurao? ;D Baj d vej, ja za prošli vikend na cajgeru imam +1500 ;D Danas Beograd (SVRATI DO LABOSA!!), za vikend videćemo, možda Bijeljina, a u ponedeljak kreće tura Subotica-Bar-Pula-Sarajevo-Subotica. Jeste da nisu neka daleka inostranstva, ali će biti bliže sledećih +3000 ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, a sad pravac laboratorija da okrpis poispadale delove od silnog puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, a sad pravac laboratorija da okrpis poispadale delove od silnog puta ;D Vid ti njega, staaaarog tenerasa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, to iskustvo govori iz njega... A i promenio je sektu, izgelda da se prizvao pameti pa sad izlaze na videlo i "mračne stvari" koje je do sada zataškavao.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Bendza u oglase ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...