Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...da ne bude posle opet gume... A sad bez zajebancije: Sreo sam se sa Saghmeisterom pre koji dan i gleda čovek moje trkačke silkove pa zatim tekst ide ovako: "Eeee, dodji, jebiga, pokloniću ti gume, vozio sam ih jedan dan na Dakaru" Ja ostao bez teksta!!!!!!!!!!! KAKAV KRALJ!!!!!!!!!!! Dakleeeeeee.... ništa se ti, Batice, ne sekiraj za gume ;D :D Ima da ga zamolim da mi se potpiše na gume nekim belim flomasterom, da ne bude da sam izmislio... ;D vala stvarno je kralj, sve pohvale... samo vidi ni to neće da vam pomogne mnogo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, te gume su navikle da pobedjuju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5752 Napisano April 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma video ljudina da je Afrika "u problemu" i hoće da pomogne...za ST se ne bi ni okrenuo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A sad bez zajebancije: Sreo sam se sa Saghmeisterom pre koji dan i gleda čovek moje trkačke silkove pa zatim tekst ide ovako: "Eeee, dodji, jebiga, pokloniću ti gume, vozio sam ih jedan dan na Dakaru" Ja ostao bez teksta!!!!!!!!!!! KAKAV KRALJ!!!!!!!!!!! Michelin Desert ili neke druge? Ako su prve, budi oprezan na mokrom, jako oprezan... I zadnja je računaj od 18 cola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AnteK, ne znam koje su, nisam još bio, ali hvala na sugestiji. A malo kad razmislim, boga mu, u pravu si, na njegovom KTM-u prednja jeste 21", ali je zadnja 18"/140... Ahhhhh, DAMN! No, neka, makar zadnju i kupio ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Promeni felnu ;D Kupi 18''. Ionako ste vec sve fabricko izmenjali pa sto ne bi i felnu. Od afrike ostali samo dugmici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Mislim da ću, ipak, samo gumu nabaviti ;D Nekako je i jeftinije, a i jednostavnije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 26, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje na frku, KOJI KLJUC ZA SVECICE koristi OBICNA tenera ? Nista me ne pitajte, posle cu da vam postavim slike ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Popsy sta ti je sa Kofom ,kako se ono cuje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje na frku, KOJI KLJUC ZA SVECICE koristi OBICNA tenera ? Nista me ne pitajte, posle cu da vam postavim slike ;D ;D ;D orginal ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Brdo u Celijama ST VS. AT AT stigao dovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koji li je ono motor gore??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu sliku nece trebati komentar..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ...da ne bude posle opet gume... A sad bez zajebancije: Sreo sam se sa Saghmeisterom pre koji dan i gleda čovek moje trkačke silkove pa zatim tekst ide ovako: "Eeee, dodji, jebiga, pokloniću ti gume, vozio sam ih jedan dan na Dakaru" Ja ostao bez teksta!!!!!!!!!!! KAKAV KRALJ!!!!!!!!!!! Dakleeeeeee.... ništa se ti, Batice, ne sekiraj za gume ;D :D Ima da ga zamolim da mi se potpiše na gume nekim belim flomasterom, da ne bude da sam izmislio... ;D vala stvarno je kralj, sve pohvale... samo vidi ni to neće da vam pomogne mnogo ;D ;D ;D ;D ;D Zoki brate mili, pozdravi punoooooo Gabora i reci mu da S.Tenera pobedjuje svaku Afriku i sa slikovima! ;D Za ovu sliku nece trebati komentar..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Aky brate, a zar treba ista komentarisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bato i ja mislim da je svaki komentar suvisan... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bato i ja mislim da je svaki komentar suvisan... ;D ;D ;D BTW, kako te sluzi moja bivsa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bato i ja mislim da je svaki komentar suvisan... ;D ;D ;D BTW, kako te sluzi moja bivsa ;D Pa vidis da je kao lutkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 26, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje na frku, KOJI KLJUC ZA SVECICE koristi OBICNA tenera ? Nista me ne pitajte, posle cu da vam postavim slike ;D ;D ;D ljudi stvarno mi treba pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 26, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan dal 18 il 21? ajmo tenerasi... hitno je posto nemam original alat a svecica je duboko pa moramo da budjimo alat, pa da znamo od kog kljuca da krenemo... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje na frku, KOJI KLJUC ZA SVECICE koristi OBICNA tenera ? Nista me ne pitajte, posle cu da vam postavim slike ;D ;D ;D ljudi stvarno mi treba pomoc Valjda 18! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan dal 18 il 21? ajmo tenerasi... hitno je posto nemam original alat a svecica je duboko pa moramo da budjimo alat, pa da znamo od kog kljuca da krenemo... hvala Pozeljno je da nadjes 12estougaoni kljuc tankih zidova! 21 nije sigurno, samo 18! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 26, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dal 18 il 21? ajmo tenerasi... hitno je posto nemam original alat a svecica je duboko pa moramo da budjimo alat, pa da znamo od kog kljuca da krenemo... hvala Pozeljno je da nadjes 12estougaoni kljuc tankih zidova! 21 nije sigurno, samo 18! Probao ja sa 18 od bmw ali je suvise dugacka da bi se zavukla tamo do svecice na teneri posto je svecica tik ispod rama...tako da nisam uspeo da je "nataknem" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 26, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iam ja original alat od ST, ako se ne snadjete poslacu vam sutra nekako, busom recimo... AL DA VRATITE!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i kad zamenite, nemo više da ga drži na saugu mnogo ili još gore da vozi, jel od toga ođe svećica da zataji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 26, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan i kad zamenite, nemo više da ga drži na saugu mnogo ili još gore da vozi, jel od toga ođe svećica da zataji uff sad mi to kazes... mada gledam da spustim cim se zagreje al isao sam 20km/h jedno 5km i kad sam stigao na odrediste vido sam da nisam sauh vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...