Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce nama prikolice, mi se vozimo bre ;D Jageru, el i svaja isla sa tobom, da ih nisi pomesao ;D Neske, dogovorili smo se da se ti ne mesas i da se drzis Rudnika! Jageru, prijatelju moj najbolji, kako si?? Zelim ti srecan put tamo i ovamo! Dobro Lalajko, idem ja caskom do Subotice da vidim kako je svajina seka dok se ovaj svrcka po HU ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, prijatelju moj najbolji, kako si?? Zelim ti srecan put tamo i ovamo! Hvala, hvala! Ne dam se i svetlam obraz našoj sekti Biće slika sa ovog puta, da ne kažu teneraši kako mi ne vozimo. A koje fotke oni mogu da prilože?! hehe ... do komšije i nazad ;D no i to im je mnogo, s obzirom da tu ragu treba i gurati ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, prijatelju moj najbolji, kako si?? Zelim ti srecan put tamo i ovamo! Hvala, hvala! Ne dam se i svetlam obraz našoj sekti Biće slika sa ovog puta, da ne kažu teneraši kako mi ne vozimo. A koje fotke oni mogu da prilože?! hehe ... do komšije i nazad ;D no i to im je mnogo, s obzirom da tu ragu treba i gurati ;D ;D trebali bi da napravimo pod forum SAMA SAM SE SLIKALA, mozda bi tamo mogli i neku sliku da okace, posto ovde za svo ovo vreme nisu ni jednu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Goso nepratis na casu, vidis da je Jageru stao bus da utera crknutu ragu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan trebali bi da napravimo pod forum SAMA SAM SE SLIKALA, mozda bi tamo mogli i neku sliku da okace, posto ovde za svo ovo vreme nisu ni jednu ;D Ma dosta im je za to i grupa na Facebook-u ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Goso nepratis na casu, vidis da je Jageru stao bus da utera crknutu ragu ;D E moj Neske, ja sa mojom "crknutom ragom" teram ove godine evo već četvrtu iljadu km Toliko ovde nemaju sve ST zajedno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pazi sad ovo! jager je postavio sliku sa puta, a vi slike iz servisa i dvorista, tako da ....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Goso nepratis na casu, vidis da je Jageru stao bus da utera crknutu ragu ;D E moj Neske, ja sa mojom "crknutom ragom" teram ove godine evo već četvrtu iljadu km Toliko ovde nemaju sve ST zajedno ;D ;D Jos malo pa generalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan JEEEEEEEEEEEEEEEEEeeee Jageru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Goso nepratis na casu, vidis da je Jageru stao bus da utera crknutu ragu ;D E moj Neske, ja sa mojom "crknutom ragom" teram ove godine evo već četvrtu iljadu km Toliko ovde nemaju sve ST zajedno ;D ;D mislis 400kilometra,,i dolio si 3 litra ulja do sad,i odradio par opravki ;D :P :P kao onu sto nisi teo da priznas ali ozna sve dozna ;D ;D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Neske, ja sa mojom "crknutom ragom" teram ove godine evo već četvrtu iljadu km Toliko ovde nemaju sve ST zajedno ;D ;D hahahaha ;D ;D ;D nego kad ces da menjas ulje ili samo dodajes ;D ;D ;D kad nam dolazis do BGDa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u subotu A ti Bokilicu si nešto izgleda pobrkao, moja makina sluša KO ZMAJ! Postaviću slike kada se vratim iz Slovačke ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u subotu A ti Bokilicu si nešto izgleda pobrkao, moja makina sluša KO ZMAJ! Postaviću slike kada se vratim iz Slovačke ;D ;D ;D Naravno da ide ko ZMAJ, tako izgleda, tako se čuje a bogami i maksimalna brzina je tu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hahhahaha, a i gume je sigurno stavio kao kod ovog zmaja na slici ;D . Prave gume za off road. Sprema se za okrsaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 15, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa u subotu A ti Bokilicu si nešto izgleda pobrkao, moja makina sluša KO ZMAJ! Postaviću slike kada se vratim iz Slovačke ;D ;D ;D Naravno da ide ko ZMAJ, tako izgleda, tako se čuje a bogami i maksimalna brzina je tu ;D ;D ;D ;D ;D kako se ti usudjujes da potegnes pitanje zvuka? vama i ne trebaju auspusi, kada ne mozete da upalite, a dok gurate jedini zvuk koji se cuje je vase dahtanje i stenjanje, ko da vas je.., a kada ne daj boze upalite cujete se ko normalan motor u metastazi ;D pitanje brzine i izgleda cemo da ostavimo za neku drugu priliku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3303 Napisano April 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5442 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim najveseliju ekipu na forumu ;D P.S. dodje mi da kupim bilo koji od dva cisto da se ubacim u zezanje. pozz i kad ce taj obracun vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 15, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kupi teneru... daju ih ljudi za male pare... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo reci da bi da poseduješ ST.... Biće tu raznih donatora, ZA DŽABE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim najveseliju ekipu na forumu ;D P.S. dodje mi da kupim bilo koji od dva cisto da se ubacim u zezanje. pozz i kad ce taj obracun vise? ne moras da posedujes, dovoljno je da si simpatizer ;D 28.05. - 30.05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3303 Napisano April 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5442 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan U pa to je za mjesec dan :o hocete li imati dotad ispravnih mashina :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 15, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan hocete li imati dotad ispravnih mashina :D Ja moju uveliko spremam Stavio sam jachu sirenu npr. Da me bolje chuju kad ih budem obilazio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da ugradim "dva vesela Kineza" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi, bolje da se najedete pasulja, dalje cete se cuti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim najveseliju ekipu na forumu ;D P.S. dodje mi da kupim bilo koji od dva cisto da se ubacim u zezanje. +1 samo, kojem se carstvu privoleti...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...