bokilic 6101 Napisano April 9, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nego, oces mi das svaju jedan krug E, ako to od mene zavisi, vozi je brate dok joj radilica ne prolupa ;D pa to nece na paprici pod nesketom da izdrzi ni 300km...ima da crkne :D ;D ;D bolje mu nedaj onda ce bar jos 500km da prodje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa nisi ti video onda još moju svaju... ;D Nisam probao, jebga, ali mislim da će da predje još bar 200 'iljada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano April 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imenica: žena, zamenica: svastika ;D Blago tebi Jageru sa svajom, ja nemam ni jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da mi vidiš svaju, rekao bi da je Goga. Bliznakinje su, jednojajčane. Šteta što ih nisam do sada još ozbiljnije pomešao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano April 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...a otkud mi to znamo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaao, čika Raaaajkoooo.... Evo, AFRIKE MI MOJE! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano April 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E ondaK verujem, pošto je Afrika svetinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da mi vidiš svaju, rekao bi da je Goga. Bliznakinje su, jednojajčane. Šteta što ih nisam do sada još ozbiljnije pomešao ;D mozda si ih pomesao samo sto ti i ne znas ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ondaK verujem, pošto je Afrika svetinja Svetinja, nego šta ... Još samo da je slikam i stavim k'o ikonu ;D mozda si ih pomesao samo sto ti i ne znas ;D ;D ;D ;D Aaaaaa... ne hebe mene toliko taj Nemac.... a šteta, jeli? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nisam mislio na nemca... vec na njih dve ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vredne ruke majstora danas su spremile sudijskog BMWa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izbor pravog Terora ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Neske za 5min smo se promasili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam stigao do Esztergoma na madjarsko/slovačkoj granici. Ubi me kiša, ali nije strašno. Uspeo sam da se malo sakrijem U AUTOBUSKU STANICU Evo kako je to izgledalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore ;D Ti jedino znas tu papriku po asfaltu da teras, videcu te kod Kepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D pa vis da nesme ni na kisu da je tera da ne zardja,,,e bem ti krs od paprike ako nesmes po kisi da je vozis...em moz struja da joj crkne,dobro to se desava kod nje ko dobar dan i bez kise,em ce da zardja... :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan OOo, jeste pederi, majke mi ;D PA GDE STE BRE VI terali ovih dana te vaše kršine? Ja ne pišem putopis ni za put do Slovačke, a vi brate "putopis do posla - i nazad!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan OOo, jeste pederi, majke mi ;D PA GDE STE BRE VI terali ovih dana te vaše kršine? Ja ne pišem putopis ni za put do Slovačke, a vi brate "putopis do posla - i nazad!" Sramota bi bilo i da pises kad ti je motor non-stop na prikolici, skines ga samo za slikanje ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan OOo, jeste pederi, majke mi ;D PA GDE STE BRE VI terali ovih dana te vaše kršine? Ja ne pišem putopis ni za put do Slovačke, a vi brate "putopis do posla - i nazad!" nije u redu da ih prozivas, svako tera prema svojim mogucnostima, njima je put do posla kao nama put oko sveta i naravno da osecaju potrebu da se pohvale i podele njihov uspeh sa ostatkom sveta da su uspeli da dodju do posla bez vecih kvarova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neske.... Tu sam do petka uveče. Posle se vraćam za Suboticu, pa za BGD. E biće slika i iz vožnje, da ne kažeš da je Afrika putovala na prikolici ;D Ovaj put me je zaista mrzelo da slikam, padalo je u 3 lepe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan nije u redu da ih prozivas, svako tera prema svojim mogucnostima, njima je put do posla kao nama put oko sveta i naravno da osecaju potrebu da se pohvale i podele njihov uspeh sa ostatkom sveta da su uspeli da dodju do posla bez vecih kvarova ;D Vidiš .... svidja mi se kako razmišljaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Neske.... Tu sam do petka uveče. Posle se vraćam za Suboticu, pa za BGD. E biće slika i iz vožnje, da ne kažeš da je Afrika putovala na prikolici ;D Ovaj put me je zaista mrzelo da slikam, padalo je u 3 lepe... sta se pravdas, oni nemaju ni slike sa prikolice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske.... Tu sam do petka uveče. Posle se vraćam za Suboticu, pa za BGD. E biće slika i iz vožnje, da ne kažeš da je Afrika putovala na prikolici ;D Ovaj put me je zaista mrzelo da slikam, padalo je u 3 lepe... sta se pravdas, oni nemaju ni slike sa prikolice ;D A sta ce nama prikolice, mi se vozimo bre ;D Jageru, el i svaja isla sa tobom, da ih nisi pomesao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Nisam ih pomešao ... JOŠ! Inače, komedija je bila sa tim stajanjem "u busku stanicu" ... sišao ja, zapalio cigar... ja na buskoj SAM. Niko do duše nije ni mogao da stane pored i da je hteo ;D ... kad stiže autobus, staje, vozač otvara vrata i NE VERUJE da sam motor uterao u busku samo je rekao JEEEEEEEEEEEEEEEEEeeee i otišao dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce nama prikolice, mi se vozimo bre ;D Jageru, el i svaja isla sa tobom, da ih nisi pomesao ;D Neske, dogovorili smo se da se ti ne mesas i da se drzis Rudnika! Jageru, prijatelju moj najbolji, kako si?? Zelim ti srecan put tamo i ovamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...