bopk 1387 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, mora da se tamo ne voze afrike pa slovenci ne znaju sta je dobro ;D . Da su dosli na ovaj forum mogli su da shvate da treba da kupe afrike za 3 puta vecu cenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan onda bar nista ne bi bilo "izgleda", nego "sigurno", a i ne bi morali sa sobom da nose kanister ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... razumem ja Slovence! Gde je avantura ako se ide Afrikom? Znas da ce da upali, radi i ide... gde je tu izazov? Ovako sa Tenerom... nikad ne znas sta ce da prsne ili se pokvari. To daje osecaj opasnosti, avanture, to je pravi dozivljaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za taj osecaj avanture nisu ni morali da idu do Afrike, njima je sa tenerama cak i odlazak do prodavnice velika avantura. Sad u stvari shavata sto se tenerasi voze samo do usca, svaki odlazak je dinamican za sebe, svaki odlazak nosi neki novi kvar i avanturu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan i sta sad.. sad ste vi opasni a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, isti smo kao vi, samo sto imamo mnogo bolje motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, isti smo kao vi, samo sto imamo mnogo bolje motore samo mislite da imate mnogo bolje motore :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Za taj osecaj avanture nisu ni morali da idu do Afrike, njima je sa tenerama cak i odlazak do prodavnice velika avantura. Sad u stvari shavata sto se tenerasi voze samo do usca, svaki odlazak je dinamican za sebe, svaki odlazak nosi neki novi kvar i avanturu ;D mi bar do prodavnice ,a vi ni do tamo,vi za do prodavnice da nebiste gurali afrike kupili ste xl ove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja za do prodavnice koristim biciklu, za putovanja afriku, a za izivljavanje i lomatanje xl-a A konacno si priznao za sta u stvari sluzi tenera, za odlazak u prodavnicu i na pijac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da nas ocekuje ozbiljan off, ne putovanje... Ukoliko Aca krene Trafikom krenuli smo na putovanje znaci!??! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako polako... inače ovo je slika od danas povodom ovem teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan fora je u tome da ono sto je za mene putovanje, za tebe je tezak offroad, tako da ne brines nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan fora je u tome da ono sto je za mene putovanje, za tebe je tezak offroad, tako da ne brines nista ;D ...a onda je mrmot zamotao cokoladu!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako polako... inače ovo je slika od danas povodom ovem teme Hahaha... vidi kako se Tenera umiljava... ciju, ciju, ciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A danas.... po gradu i oko grada ... ni jedna ST ;D ... čak ni van grada ih nema. Do pijace, istini za volju nisam bio.... verovatno su se sve tamo sjatile ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako polako... inače ovo je slika od danas povodom ovem teme Hahaha... vidi kako se Tenera umiljava... ciju, ciju, ciju. Rece On i nastavi da jede! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rece On i nastavi da jede! ;D Slusaj Ti !! Bolje da na okrsaj dodjes sa Aprilijom, bar neces biti u gubitnickoj ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu svakako biti u pobednickoj ekipi bez obzira koje magare povezem!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan NO COMMENT ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tri puta izgovorena neistina (softli receno) moze da postane istina. Ali ipak ti razmisli, pogledaj istini u oci, pa dodji sa Aprilijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koliko puta se izgovori, ST nikada neće biti dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je samo sto pre nisam pratio ovu temu pa da Vas sve demantujem u to kako ST ne valja... No dobro, uskoro ce i taj maj pa ce svima biti jasno kako stavri stoje!!! ;D ;D ;D Nego Busmane gde sad iskopa ovu fotku!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 28, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan kako je lepa tema i meni je zao sto sam je ignorisao u pocetku... ponekad kad nema novih odgovora, pomislim odustali Afrikanci... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zextreme, jel ovako i teneru zagledaju kao pegaso ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 28, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan kako je lepa tema i meni je zao sto sam je ignorisao u pocetku... ponekad kad nema novih odgovora, pomislim odustali Afrikanci... ;D ;D ;D Ovde samo Tenerasi mogu da odustanu, jer kao sto je u narodu poznato PAMETNIJI POPUSTA!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...