gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan JEL MOGU NESTO DA TE PITAM? meni deluje da ti sve ovo shvatas vrlo ozbiljno, ispravi me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan JEL MOGU NESTO DA TE PITAM? meni deluje da ti sve ovo shvatas vrlo ozbiljno, ispravi me ako gresim Ma taman posla samo ne stavljam smajlije zbog dramaturgije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ucinilo mi se da stvarno mislis da je BMW bolji od afrike, pa ko velim, da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ucinilo mi se da stvarno mislis da je BMW bolji od afrike, pa ko velim, da pitam ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ucinilo mi se da stvarno mislis da je BMW bolji od afrike, pa ko velim, da pitam A pa to nemoj uopste da pitas ,bilo koji motor od 500 ccm pa na dalje je bolji od afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 19, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan AT ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan "Metalac" Made in Gornji Milanovac! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 19, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo AT VS ST ili AT VS (ostali motori) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 19, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan niti jedno od ponudjenih ... ovo je ST vs AT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan lele 185 strane a vi neznate da je tema "Super Tenere VS. Africa Twin" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan slikoooovnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43982.40;topicseen http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43982.msg747099#msg747099 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 19, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na temu ...a neko je mazohista, pa voli ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na temu ...a neko je mazohista, pa voli ST ;D imaju oni razne fetise, nemoj stopala i muskarce da im izostavljas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na temu ...a neko je mazohista, pa voli ST ;D imaju oni razne fetise, nemoj stopala i muskarce da im izostavljas ;D Muskarce prepustam tebi a u stopala NE DIRAJ ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam sa kojim autom da poredim AT i setio se...MERCEDES 123 i to 200d.. Mercedes-AT Oba su: kvalitetno napravljena (tako kazu), udobna, veeliiika, prostrana, cak i dugotrajna (uz minimalnu eksploataciju), aliii spori (osete uspon brda pre nego sto vozac i vidi brdo), teski , nezgrapni, pregazilo ih vreme (bas, bas), i ruznjikavi (cak previse)... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan prvo ih izgustirate pa onda prepustate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na temu ...a neko je mazohista, pa voli ST ;D imaju oni razne fetise, nemoj stopala i muskarce da im izostavljas ;D Muskarce prepustam tebi a u stopala NE DIRAJ ;D ;D ;D ;D ;D na tebe sam zaboravio ;D vidim ja da ce te ti i bokilic da se svadjate, i on se pali na stopala, samo niste se izjasnili muska ili zenska? ;D u stvari bokilic se izjasnio, ti se cekas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj ponovo sta sam napisao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam sa kojim autom da poredim AT i setio se...MERCEDES 123 i to 200d.. Mercedes-AT Oba su: kvalitetno napravljena (tako kazu), udobna, veeliiika, prostrana, cak i dugotrajna (uz minimalnu eksploataciju), aliii spori (osete uspon brda pre nego sto vozac i vidi brdo), teski , nezgrapni, pregazilo ih vreme (bas, bas), i ruznjikavi (cak previse)... ;D ;D ;D razlika izmedju ST-a i trabanta je sto sa trabantom barem mozes svinje da nahranis, sa ST-om ni to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj ponovo sta sam napisao ;D ako sam razumeo dobro, tebe samo zanimaju muska stopala? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na temu ...a neko je mazohista, pa voli ST ;D imaju oni razne fetise, nemoj stopala i muskarce da im izostavljas ;D Muskarce prepustam tebi a u stopala NE DIRAJ ;D ;D ;D ;D ;D na tebe sam zaboravio ;D vidim ja da ce te ti i bokilic da se svadjate, i on se pali na stopala, samo niste se izjasnili muska ili zenska? ;D u stvari bokilic se izjasnio, ti se cekas naravno volim zenska stopala al dok dodjem do njih,kad krenem odozgore na dole,,pa polako gustiram svaki deo tela na zenskama,,za razliku od vas,,afrosa... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam sa kojim autom da poredim AT i setio se...MERCEDES 123 i to 200d.. Mercedes-AT Oba su: kvalitetno napravljena (tako kazu), udobna, veeliiika, prostrana, cak i dugotrajna (uz minimalnu eksploataciju), aliii spori (osete uspon brda pre nego sto vozac i vidi brdo), teski , nezgrapni, pregazilo ih vreme (bas, bas), i ruznjikavi (cak previse)... ;D ;D ;D Nenadmasna kombinacija koja je vec godinama smestena u moju garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam sa kojim autom da poredim AT i setio se...MERCEDES 123 i to 200d.. Mercedes-AT Oba su: kvalitetno napravljena (tako kazu), udobna, veeliiika, prostrana, cak i dugotrajna (uz minimalnu eksploataciju), aliii spori (osete uspon brda pre nego sto vozac i vidi brdo), teski , nezgrapni, pregazilo ih vreme (bas, bas), i ruznjikavi (cak previse)... ;D ;D ;D Nenadmasna kombinacija koja je vec godinama smestena u moju garazu. u oba slucaja si pogresio,,mecka je lenja raga,,,ide,,traje,,al trosi i prvi put kad je dobro opletes crkne,,nije nesto,,bolji je bmw dizel od mece,,,a bogme i za motor si se zajebo,,da si uzeo st i bmw dizel kao ja ,imao bi idealnu kombinaciju,,ovako si u zabludi,,ali hvala bogu prodaces tu kantu pa ces kupiti makar i nekog bmw a/dace bog / nadam se,i to je bolje od afrike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...