kobra 152 Napisano Februar 11, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan al se valja u govnima kad vidi afriku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan al se valja u govnima kad vidi afriku ;D AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Koje ste vi zamlate! Jedva cekam da kupim jedan od ova dva motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna[ li koji ces? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je nevidjeno.. za dan nagurasmo 10 strane zezancija i intelektualnih dobara i jos uvek nemamo nas PODFORUM ! ! ! Osecam da smo diskriminisani zbog ovih Afrikanaca.. Jao Boze pa nemamo mi nista snjima, ne obracaj paznju na njih.. Oni su gresni, voze te bezdusne kante bez imalo respecta prema tebi o boze ti dade Teneru podanicima svojim da dobro sire svetom (crna Tenera iz selo gori je jedna od njih) a tako nam vracas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije za bolje nego za selo gori ..., mene bi bilo sramota da su afriku gurnuli u takvu seriju, vozio bih sa kesom na glavi, da me slucajno neko ne vidi ili ne daj boze prepozna, jos samo da je gurnu u grand paradu i kompetirali ste sve seljacke emisije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sto ne date predlog da se u buduce uvede na skupovima i blok narodne muzike za vlasnike ST? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga ST bio u selo sori, a AT sam cuo da su planirali da ubace u emisiju Zivot Roma na Palma Plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jbga ST bio u selo sori, a AT sam cuo da su planirali da ubace u emisiju Zivot Roma na Palma Plus vidi, planirati i uraditi su dve razlicite stvari ja stvarno ne mogu da zamislim vecu sramotu od toga da se afrika pojavi u jednoj takvoj seriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kada ti je rodjendan, da ti kupim opanke za retrovizor, da se kompletiras? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Neka hvala ja sam poznat po tome da japanca vozim u japankama.. a opanke zadrzi za sebe trebace ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nego druze sta pijete vi Afrosi? Mislim, da proslavimo mi malo.. da zalijemo.. ovu jubilearnu 150str. a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan NISMO PROBIRLJIVI PO PITANJU PICA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja moram da se izvinim svim vlasnicima ST-a za prozivku od pre neki dan da nema da se kupi dodatna oprema, ipak ima na slikama je starija sestra, ali u katalogu sa opremom kazu da ista pase i na ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam jos za retrovizor, evo i link gde mozete da porucite, a ako se organizujete, verovatno mozete da dobijete i popust na kolicinu http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/kozni-artikli-opanci/opancici-za-retrovizor/4_53_688_1_10_0/item.jsp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ti se svidja? mislim nije problem moze sve to da se prilagodi za Afrike.. cuvaj se.. tenerasi iskoriscavaju ovo doba kad vi Afrikanci legnete za razne stvari.. ahehehe Ae goso laq noc bitka se nastavlja sutra zzzz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan laku noc ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 11, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ala tipkateeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 11, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan AT je serpa! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Februar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ST A pa ne moze plasticna nova kanta,da si postavio neku plekanu izklocanu pa ajd ovako ne....previse je fensi,ova vise odgovara BMW -IAMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Februar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha ha ;D Ma nisam ja Pit-e u ovom ST - AT pljuc fazonu...uzeo sam samo pola vijagre pa malo pod**** ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo da se podsetimo, i vidimo te ljute ST na terenu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.1080 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.1500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ovde su se odazvale i pokazale sta znaju, kao i obicno ;D http://www.wildmangulice.org/forum/index.php/topic,861.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...