Boban 500 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jbte jel ovo i Zdravko Colic vozi afriku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte jel ovo i Zdravko Colic vozi afriku Kralju :care: ps. kad ćeš do nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo malo sankanje danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 22, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidi fotka sa mora ... Ajd bolje da cutim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo malo sankanje danas.. Lud si ti? Pa čuvaj taj špajz od "motora", olupaćeš ga! Kako ćeš ga onda menjati za skuter??? Nešto mi se čini da postoji tvoj oglas, te sadržine. Zamena za skuter + doplata ! Evo i link, za neverne teneraše: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49134-yamaha-super-tenere-750-pit-bull/page__view__findpost__p__996314 Ajd' ST da prodaš, pa da kupiš AT, to bi bio logičan sled... ali zar si se TOLIKO razočarao u ST da ćeš da je menjaš ZA SKUTER??? Pa još hoćeš i da DOPLATIŠ??!?!? Eeeeeeeeee, Gile, Gile.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Večito su zamazani, čuče pored nje i mole je da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce kangrbasi do hiljadite shvatiti ! Aj srecno svima !! Valjda hoćete Tebe cekam strpljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Bagro kangrbarska..... ajmo kod Jimmyja nam drugara na grudvanje i dzankanje........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo malo sankanje danas.. Lud si ti? Pa čuvaj taj špajz od "motora", olupaćeš ga! Kako ćeš ga onda menjati za skuter??? ma nisi ti upucen ! one slike su iz njegovog dvorista ,, nije se on nigde vozijo nego je gurao motor po dvoristu da ga slika ... zar stvarno mislis da taj motor radi po snegu i zimoci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da imam veliko dvoriste,, al brate odkud mi šuma da mi je znati?? Jageru sto da je polupam? TKC po snegu, drzi ko slick na stazu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A da zaboravio sam.. vi neznate sta je to TKC.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre. Mi ne znamo šta je to "Menjam za skuter + doplata" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mora nesto slabije da kupim ovo je previse jako, to ne ide.. TO LETI ! Razumes.. Nemozete da razumete vi to, vi vozite penzionerski motori.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Goso.. ja, a verujem i drugi.. ne bi menjali jedan dobar godisnj put.. za ludovanje maltene svakog vikenda ne..ne Dzaba ti 5-6 hiljada u cugu.. kad ostatak godine provedes u garazi i forumu hvala sto si mi otvorio oci, nisam ni skapirao, do sada, da poenta puta nije upznavanje drugih kultura, ljudi, zemalja, vec nabijanje kilometaze, moracu to da ispravim ove godine tanka ti je ta prica sa menjanjem, voleli bi vi no ne mozete sa tim tarabama, pa onda tesite sebe i lazete nas kako je putovati sranje, a da je to vase do jaja i da je bas to ono sto vas greje razlika izmedju mene i vas je u tome sto ja uzivam u garazi buzdeci motor i turanju dodatne opreme, dok vas muka tera da se ne vadite iz laboratorije, a onda prosipate pricu kako se vi u stvari tamo druzite, a ne popravljate tarabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Jimmy nesto ti pozutela artija na novinama? Shejtan.. treba mi jedno sat vremena da se spakujem i zapalim u bilo kom pravcu.. Da, na ovom motoru bez ikakvih priprema gdegod.. zaboravio da napise u krugu do 100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ja za 100km ni ne palim teneru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ja za 100km ni ne palim teneru.. naravno kada toliko ne moze da predje u cugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ti opravdanja Goso.. kad god te zovemo negde.. ti neemoozes.. Evo ja.. a nacice se i jos neko.. prijavljujem se za turu po Rumuniji ili sta si vec pominjao neku stranicu ranije samo ne znam dal cu moci.. tank mi je 26L smisli datum i turu.. pa da nam pokazes sarekolikost susednih kultura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mora nesto slabije da kupim ovo je previse jako, to ne ide.. TO LETI ! Razumes.. Nemozete da razumete vi to, vi vozite penzionerski motori.. Ma ni nisi ti za bolje od skutera, čak i sam priznaješ! :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan samo ne znam dal cu moci.. tank mi je 26L Kako meni 28L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Januar 23, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan samo ne znam dal cu moci.. tank mi je 26L Kako meni 28L malo je Gile.. bez cetres nista.. ne znam samo jeli prima ispod 40.. evo Goso ponecu kanister od dvajes jel moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2054 Napisano Januar 23, 2011 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako meni 28L Oooo, pa vi mozete da predjete sa rezervoarom skoro 200km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan samo ne znam dal cu moci.. tank mi je 26L Kako meni 28L malo je Gile.. bez cetres nista.. ne znam samo jeli prima ispod 40.. evo Goso ponecu kanister od dvajes jel moze? sada nista ne razumem, prvo mozes svugde i uvek, a sada se vadis na mali rezervoar na ozbiljan put vas nisam ni zvao, znam da toliko daleko ne mozete, ali rumunija je laka sala, ako ni to ne mozete sa tim tarabama, prodajte ih i kupite CTX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je moj rezervoar dovoljan.. ti ga prosirujes.. Evo za pocetak Rumunija.. pa mozda mi se i osladi kad krecemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...