jager 3446 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan HAhahaah!!! Eeeeee, Vlajko, care! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan ima jos mladjih intresenata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo reci.. bitna su DELA.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ove godine će biti i enduro "podmladak" Aćimobog i Shum@rz su ozbiljno zainteresovani za off tako da... naravno i Gizda a tu su i Fi011 i Sinke ... Jaaaaaaao, sirota deca.... Pa tek na offu će uvideti koliko su se zajebali u izboru motora... :D :nanana: To si trebao Acimobogu da kažeš ranije, pre nego što je kupio Afriku... ovi ostali su uzeli STe :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa.... pa vidim ja da nešto ne štima.... Acimobg je pametan dečko, a ne ko ovaj Šumar... hhehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ni Hitman nije bolji.. sve smo videli Slusaj, prvo niste mogli da me vidite sve do onog leda Onda kad sam se omlatio, prvo sam se demoralisao, drugo, vozio sam ceo dan sa napuklim prstom Ali nema veze, vidimo se sledeci put opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de.. sta se odma ljutis.. prs je kriv.. nije paprika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Klip izuva! Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Klip izuva! Respect! Fala matori, imao sam dobru inspiraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan OCEMO JOS KLIPOVA !!!!!!! :Mina: :Mina: :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa.... pa vidim ja da nešto ne štima.... Acimobg je pametan dečko, a ne ko ovaj Šumar... hhehe Xaxaxaxaxa to cemo jos da vidimo ko je pametan a ko nije..... Ja sam cuo da ti je neko ponudio da te poveze sad na Kepojebini posto paprika nije mogla da izadje........ :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam spominjan,red je da se oglasim i u ovoj temi...Da da naravno da sam za offove i druge razne voznje,racunajte na mene,kao i na mogucnost prenocista podno Rudnika u mom selu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, odakle bre u ovo zadnje vreme ovoliko nekih teneraša? Jel to neka rasprodaja na Bubanj Potoku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ne nego ljudi konacno kapiraju da skuplje nije uvek bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan hahaha,ajde nov sam u raspravi,pa necu odma da napadam,al ima pravo Sumi(sto je realno,realno je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Naš kako, za početnički motor stvarno zvuči primamljivo. Jeftin, ima ga šta, trošadzija u svakom smislu al ionako se vozi godinu dve pa opet na Bubanj,nije nesto izbalansiran al ko da je to bitno u početku, .... Al kad saberete te silne troškove, a nerviranje, sramotu i stres kad neće da upali i da ne spominjem, onda dodjete na cifru tj. vrednost neke iole solidne Afrike. Tako da bolje se nategnite jos malo ili sačekajte, pa kupite motor o kome nećete morati da razmišljte da ga menjate, da poželite na momente da ga zapalite, otisnete niz bašču, .... Ovako sa tim klavijaturama ste doveka u minusu, i osudjeni da ostatak života provedete jedući se iznutra što ne možete da kupite Afriku, jer će da vas trpa pola foruma. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E bre Kepo,nemo mi rusis snove,tek sam ga uzeo.... Ne salu na stranu odnos ulozenog -dobijenog je 9/10 !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti momče teši, videćeš na proleće šta te čeka kad počneš da je voziš. Da sam na tvom mestu pretplatio bih se u Labaratoriji na godišnjem nivou, jeftinije ćeš prodješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sa tim klavijaturama ste doveka u minusu, i osudjeni da ostatak života provedete jedući se iznutra što ne možete da kupite Afriku, jer će da vas trpa pola foruma. Može tako a mož i da kupite Afriku pa da vas trpa ceo forum da ste za te pare mogli i motor da kupite :P elem, sve ćemo mi da utvrdimo na vožnjama, ali čudan neki trend gomila Afrika u oglasima a sve je više STenera ... još Kobru da dovučemo u ovom prelaznom periodu i gotovi ste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad je srce puno, novcanik moze da bude i prazan!!! Odo malo da se prosetam i da gledam teneracu jos malo. Vidjamo se po lepom vremenu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan elem, sve ćemo mi da utvrdimo na vožnjama, ali čudan neki trend gomila Afrika u oglasima a sve je više STenera ... još Kobru da dovučemo u ovom prelaznom periodu i gotovi ste Kobru ako zejebete onda ste stvarno preterali. Pa Kobra je naš drugar, nije zaslužio to da mu radite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kobru? NIKAD !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa ma da znam ja za tu pricu ST nece da upali a Trafika se ne kvari...... Pusti ti mene te price...... ako krenem da vadim slike iz Laba uverices se da su sve same trafike porasturane tamo... A ST ima samo 1 i to je u zimovniku..... posto covek nece da vozi van sezone :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 20, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sinke je sportista, guranje Tenere je odlican kondicioni trening. Zato je njegov izbor razumljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee sad su malo jasnije stvari. Evo iz postovanja prema novom kolegi ja cu Sinketu da poklonim dva lezaja tocka, da mu kolko toliko olaksam muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...