gosa 553 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sredjivanje ST-a!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7943 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bwe grozoto jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Goso.. ovo nema veze sa temom.. ima dirty jobs.. Meni samo sine Tvoja fotka na rozle vespi.. i tu je kraj.. Tu ima materjala za dozivotnu zajebanciju.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo rekli da u ovoj temi nema plusića i minusića 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7943 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gosa alijas dozivotni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo rekli da u ovoj temi nema plusića i minusića Tako je, Kepo! Evo ti jedan plus za ovo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Transalpinista 0 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sredjivanje ST-a!!!! Slušaj ako je to posledica korišćenja ST onda bi ovako izgledalo korišćenje Afrike Deluje da se Afrika lakše čisti ali se ipak vidi velika razlika u nivou tehnologije :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnego ajmo za vikend nedje? Ja moram.. a vi kako 'ocete.. pridruzite se Gosi u garazi dok tura turatek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 10, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tenerashi, spremite se ... ( da se sklonite u stranu ) Hitmane koje su dimenzije ove gume? Gde si uzeo? Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan najavili za vikend od 10 do 14 stepeni. bilo bi fino da bude nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso.. ovo nema veze sa temom.. ima dirty jobs.. Meni samo sine Tvoja fotka na rozle vespi.. i tu je kraj.. Tu ima materjala za dozivotnu zajebanciju.. kad me isprovocirate, ima da sa vespom odem u alpe, pa tek onda od mene necete moci da zivite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sredjivanje ST-a!!!! Slušaj ako je to posledica korišćenja ST onda bi ovako izgledalo korišćenje Afrike Deluje da se Afrika lakše čisti ali se ipak vidi velika razlika u nivou tehnologije :P nije to posledica, to je redovan servis :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kad me isprovocirate, ima da sa vespom odem u alpe, pa tek onda od mene necete moci da zivite Ma nema sanse.. ma nema teorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1445 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad budete isli u off road zovite ovog da vas izvlaci By bopkbopk at 2011-01-10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad me isprovocirate, ima da sa vespom odem u alpe, pa tek onda od mene necete moci da zivite Ma nema sanse.. ma nema teorije Kаd već spomenu te Alpe, mi još uvek čekamo slike sa tog famoznog puta sa Afrikom :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budete isli u off road zovite ovog da vas izvlaci By bopkbopk at 2011-01-10 HAHAHAHAHAAH AH AH AH AHAH AHAHAHAHHAHAHAH AA AHAHAH AH AAHAA!!!!!!!!!!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ovo je najbolja namena ST-a!!! I jedina, valjda :D :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 11, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane koje su dimenzije ove gume? Gde si uzeo? Cena? Evo vako, uz teshku muku sinotj namontirasmo sve to - hvala ti Cheshe i Mikko Prednju sam nashao ovu: A zadnju sam nashao ovu: Prednja: Pirelli MT21 Zadnja: Mitas E10 Strasan problem sam imao da nadjem zadnju u dimenziji 17, tako da sam uzeo jedinu koju sam nasao i ona je 150/17 ... Jednu nasao u Pancevu, drugu u Zemunu Tuto kompleto oko 80 jura .. Meni strasno cudan osecaj za sada po asfaltu, cim se uvaljam u neko blato javljam utiske Sifra: Kepo stizem! : P.S. - A vi ste n*****li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 11, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide ? ne, ona kurcina od image uploadera nesto ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 11, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide ? ne, ona kurcina od image uploadera nesto ne radi Gledam jedan post, drugi post, nista .. I vec ti kapiram facu kako sedish i psujesh i pizdish .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide ? ne, ona kurcina od image uploadera nesto ne radi Gledam jedan post, drugi post, nista .. I vec ti kapiram facu kako sedish i psujesh i pizdish .. malo je reci da pizdim, razbio bih sranje sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jebale te slike!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...