hellena 60 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ko to divlja po mojoj Glinari bez dozvole?! Samo ja smem da zadajem zadatke tamo, jer mene još niko nije prevazišao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosi nama, grešnicima, koji nismo dorasli ni lanac da ti podmaženo, ooooooo Gospodarice Glinare! ;D ;D A vala bi mogla i ti da se pojaviš na Glinari sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Oprosi nama, grešnicima, koji nismo dorasli ni lanac da ti podmaženo, ooooooo Gospodarice Glinare! ;D ;D A vala bi mogla i ti da se pojaviš na Glinari sa nama Tako je već bolje Hoću, vrlo rado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 1, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahhaahaha Vaistinu, hellena ti si napravila najvišu crtu na zidu, ni full krosaljke to ne mogu Nadamo se da ćeš nam oprostiti i pojaviti se kako bi uveličala taj skromni događaj, i naravno ponovila onu akrobaciju na zidu ;D helleninom zidu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 2, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se ako je o ovome bilo reci... al sam se ismejao (bas sam se valjo po podu) kad sam naleteo na Vujakliji: ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahhaahaha Vaistinu, hellena ti si napravila najvišu crtu na zidu, ni full krosaljke to ne mogu Nadamo se da ćeš nam oprostiti i pojaviti se kako bi uveličala taj skromni događaj, i naravno ponovila onu akrobaciju na zidu ;D helleninom zidu ;D Hoću drage volje, samo da nabavim roll bar, za svaki slučaj, da ne popucaju tek okrpljene plastike. Nikola bi se iznervirao mukica, toliko se trudio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razumljivo OndaK brzo kod scube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 4, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan svi se bre kunu u afriku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Septembar 5, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan slow motion muzika za slow mopede.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da velicam afriku,ali ovaaaaaaaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=3sxa98MWlao&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim sa letovanja, bili smo juce popsy, bigbad i ja bili u Jaz-u na plazi, a prekjuce na Haj-Nehaj gde smo malo usli Tenerama u more proveravajuci njene granice izdrzljivosti, steta pa nisam slikao taj haos, surfovanje i jos kojesta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu.... jes' šteta vala što nisi slikao.... baš sam hteo da vidim te zaglibljene kanturine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 8, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu.... jes' šteta vala što nisi slikao.... baš sam hteo da vidim te zaglibljene kanturine ;D steta pa nisam slikao taj haos, surfovanje i jos kojesta ;D Pusti Jageru vidis da laze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Slikali smo al samo kad nisu bili zaglavljeni. Ja samo malo dao gas i pogurali me i izasao ko iz P*cke a oni se i zaglavili i gurali. A ja vozim Customa Bice slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti Jageru vidis da laze Ma vidim. Sramota... mator čovek, a laže! C,c,c,c,c... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko laže, daj 5 karti... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan pa vas su mogli da uapse zbog ostavljanja djubreta na plazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve, sve, ali ove cevi od izduva... Pitam se da li je taj dizajner imao oči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Jaki vam "zahtevni tereni" kad i čoper tamo lako stigne da pravi društvo tim vašim kangrbama..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nije to choper nego EN500 evo lee ponude za tenerase... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=23612&catid=11&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sine mogli ste pravo da nastavite sa tim shupama u vodu i da se vise nebrukate! ;D ;D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo caskom da skoce do Bokilica..da ih preradi u amfibije : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 884 Napisano Septembar 11, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim! Popsy je oduuvan, bukvaaaaalno, od strane Mine na TA! Mina i ja na TA, Popsy na njegovoj StenJeri... A, da... On je prvi poceo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Teško žabu u vodu naterati :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke, svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...