gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo kako alpi izgledaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma fotomontaža ;D ;D ;D http://www.faceinhole.com/home.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aco sta kazes na ovo luce? MZ limuzina..cetri metra dima... ...i svega 400evara! ali ako sipas no smoke formulu..moze i da mirise na jagode dok ores po njivama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bolja bila moja eMZara. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pređite na vašu temu. Ovde se ipak raspravlja koji je krš stariji, bolji lepši i skuplji. ST ili AT. Pitanje forumašima: Da li je iko glasao ovde i ako jeste da li je neko sabirao glasove. Baš me zanima da li sam se zeznuo kupovinom mog krša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da nisi..svaki motor je dobar dok sluzi svrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da ustanovimo koja je svrha ST-a ;D ja mislim da je to dietetski proizvod, popsy se prepolovio od kada je kupio ST gurajuci ga uzbrdo i nizbrdo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svrha mi je uživanje i opuštanje. To mi je pružila afrika ali mislim da bi i svaki motor te klase i veličine. Visok sam 2m i nisu mi udobni drugi motori, doduše ST-a nisam probao ali bi se rado menjao sa nekim ko je poseduje pa da upotpunim doživljaj. Za sada moj subjektivan glas ide za Africu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trazio od drugara i jednu i drugu poljoprivrenu masinu da probam.. Definitivno su ova dva motora najbolji izbor za nase uslove na putu Za Zextrimom sam se menjao i ganjao jedan dan.. I za moje potrebe ST je dovoljno brza i nesalomiva..Cini mi se i malo udobnija i za mojih 178cm taman Moje nesubjektivno misljenje je da Afici fali malo snage..no to kompenzuje u trajnosti i vernosti.. Videcemo kako ce nmbr.2 gospodin Yamaha da se ponasa.. Za moju cb-jku sam siguran da ce raditi narednih 20 dodina minimum. @acimobg..mozemo da se djoramo neku turu..po gradu ili van... Kepijada me narocito raduje..konacno cu imati krampon i zicanu felgu..a tek hod prednje viljuske..juraa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi se vlajko samo je malo zajebano dok se prilagodis kocenju sa endurom.. znaci vila upada dubooookoooo.... ;D Znaci samo mogu da kazem da je Super Tenera iako duplo starija od Fazera koga posedujem daleko visenamenski, zanimljiviji i neznam kako da objasnim tacno taj osecaj.. hm to mora da osetis, nemoze da se objasni.. Samo Afika i Tenera imaju takoreci svoju dusu i emocije koje dele stobom su neponovljive, neki bi rekli da sam lud (mozda i jesam) ali sta cu. Tenere Maniac Forever ! ! ! ;D Sada se svakako vise vozim Fazerom tu po lokalu, Tenera uvek stoji spremna za daleke destinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video kolegu Teneraša da prolazi kroz crveno svetlo na semaforu. Stao na početak kolone malo desno pa gas. Ne bi da ga imenujem, ali će se već sam pronaći prozvan. Nemoj to da radiš, pogotovu što si snimljen kamerama. Pošto si bio brz, hahaha, možda ti i oproste. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko vozi afriku na kojoj piše "СТАНИЦА" na mestu gde inače piše Afrika twin? Mislim da je belo žute boje. Videla sam ga danas u Karađorđevoj, a od kad sam ga prvi put videla u Brankovoj pre koju godinu želim da ga pitam šta je hteo s tim "СТАНИЦА" da kaže? ВЕРИ ИНТЕРЕСТИНГ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko vozi afriku na kojoj piše "СТАНИЦА" na mestu gde inače piše Afrika twin? Mislim da je belo žute boje. Videla sam ga danas u Karađorđevoj, a od kad sam ga prvi put videla u Brankovoj pre koju godinu želim da ga pitam šta je hteo s tim "СТАНИЦА" da kaže? ВЕРИ ИНТЕРЕСТИНГ pa kad ga pitaju šta radiš da kaže "sedim na stanici" ;D ;D ;D @acimobg Ne znam koga si video al znam da mene nisi ;D ja poštujem propise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko vozi afriku na kojoj piše "СТАНИЦА" na mestu gde inače piše Afrika twin? Mislim da je belo žute boje. Videla sam ga danas u Karađorđevoj, a od kad sam ga prvi put videla u Brankovoj pre koju godinu želim da ga pitam šta je hteo s tim "СТАНИЦА" da kaže? ВЕРИ ИНТЕРЕСТИНГ pa kad ga pitaju šta radiš da kaže "sedim na stanici" ;D ;D ;D @acimobg Ne znam koga si video al znam da mene nisi ;D ja poštujem propise da je tako, onda uopste ne bi ni vozio to sokocalo, posto tehnicki nema sanse da prodjes ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @acimobg Ne znam koga si video al znam da mene nisi ;D ja poštujem propise Popsy, ne znam što si se ti našao prozvanim. Ne brini se, već sam rekao da ne bi da imenujem počinioca. P.S. Kako napreduju pripreme za kepijadu 2010/2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odo po ST..a Vi kako ocete.. Ostalo cemo prepustiti..Kepi kralju razvrata i bluda:) i shumskog rock&roUlla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Avgust 6, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stani Vlajkooooooooooooooo neeeeeeeeeee !!!!!! Dobro razmisli da li ces da vozis motor ili da se druzis sa Popsyjem i ekipom u servisu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Shut ba, kupuje dragulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se snjima druzi....mu je duzi.... ;D Ko se snjima voza.. treba mu dekstroza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja odo po ST..a Vi kako ocete.. Vlajko druze, mlad si,lep si, sto uzalud da trosis vreme po kojekavim garazama. Zar nije lepse da se vozis i zivis zivot punim plucima. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Toooooooo Vlajko, ajd` pa da zalijemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi je osmeh oko glave Ide ko nevreme..Moram priznati da je malkice zustrija od cb-a.. Jedino mi se ovaj auspuh nesto mrsavo cuje..Nije kao Jagerov..Ilija Gromovnik Nekako su mu pojacani visoki..kao da je testera.. Ali motor je chasa..tako da drugovi chamuganci..naduvacete se od dima.. A zalivamo naravno..cim se vidimo..valja se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi je osmeh oko glave Ide ko nevreme..Moram priznati da je malkice zustrija od cb-a.. Jedino mi se ovaj auspuh nesto mrsavo cuje..Nije kao Jagerov..Ilija Gromovnik Nekako su mu pojacani visoki..kao da je testera.. Ali motor je chasa..tako da drugovi chamuganci..naduvacete se od dima.. A zalivamo naravno..cim se vidimo..valja se bravo Vlajkicu, napokon voziš pravi brend i drago mi je da si odmah uocio razliku. yamaha je to. što se auspuha tice, to je tako, reže. pa cestitke, sada si spreman za bespuca vlasine i ostalih gorica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hondin menjac je lepsi..tj klizi kao u sir ;D Za pocetak jurenje divokoza na Kepijadi 2010/II deo.. Popsy mi je spremiJo cd..da teoretski ovladam..teorijom A za dalje cemo se snaci.. Po sumama i gorama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...