gosa 553 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa jes,ako je nastrano tebi :P sto ja volim zene,,sta da ti kazem,,, :) meni nije nastrano,naravno ja sam super tenere fan,,,da sam afrika fan,mozda bi se odlucio kao neki oni ovi za... ali ipak volem bre zene pa to ti je,, ;D ;D ;D ;D kao i svi ljubitelji super tenere za razliku od nekih... :-X :-X :-X :P :P :P nego bese goso ono ti menjas pol,vozikas roze vespu i tako to,mislim dobro vozio bi ti i afriku da je ispravna :D :D al to ti isto roze vespa afrika.. :P :P roze vespu i imam i zlatnu kacigu, to samo govori da sam dovoljno siguran u sebe i svoju muskost, cik tebe da vidim, ako smes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego pustite prazne priče... Kepooooooooo jel se suše planine od snega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Goso evo sad bas bacim oko na wikipediju i nema sta da pise nego za AT tekst da se nacitas a za ovaj ST jedva da su sklopili par recenica. Evo vidi i sam sad linkove da okacim pa da svi procitamo ;D za AT http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_XRV750 i za ST http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_XTZ_750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso evo sad bas bacim oko na wikipediju i nema sta da pise nego za AT tekst da se nacitas a za ovaj ST jedva da su sklopili par recenica. Evo vidi i sam sad linkove da okacim pa da svi procitamo ;D za AT http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_XRV750 i za ST http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_XTZ_750 Pa jel gledamo i duzinu (texta) sad? Da li je bolja afrika zato sto ima duzi text? Ako je tako onda evo dva linka. Na prvom je bolji covek sa vise texta a dugom linku je gori covek za manje texta ;D Prvi: http://en.wikipedia.org/wiki/Hitler Drugi: http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i nemamo kad pisati, stalno se vozimo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A i nemamo kad pisati, stalno se vozimo ;D ;D ;D ;D ;D vidi, ne pisete vi nego drugi, a i oni su ostali bez reci i zanemeli kada su videli taj nakazan motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan toliko je losa da je dan danas voze na relijima i takmicenjima, sto se za ST ne moze reci , nju ni pre 20 godnisu koristili u takve svrhe ;D Da uopste je nisu koristili samo je njena terenska varijanta slucajno pobedila 8 puta ne reliju Pariz -Dakar. kako si dosao do tih 8 pobeda? Upravu si Goso, nije 8 nego 9X. Izguglaj malo imas i na wikipediji, samo ukucaj Paris - Dakar i samo ce ti se kasti ;D ja proverio, ali vidim da ti nisi, kojih 9x ? Da rezinmiramo nesto ST je pobedila 8 puta na reliju PARIZ-DAKAR najprestiznijem off-roud takmicenju,a africica... dali se pominje neki put kao pobednik i koliko puta.Te prazne price vazno je ucestvovati su vazile za ''pionire malene''ako se neko seca. Drugo i dalje ne smete da se pustate sa ST pa bilo asfalt bilo sve vrste puteve,non-stop pominjete kako cete nekog da oderete kad se spustite u njivu...eheheheheheheKAVKI STE VI KOMICAR IAFRIKANCI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan toliko je losa da je dan danas voze na relijima i takmicenjima, sto se za ST ne moze reci , nju ni pre 20 godnisu koristili u takve svrhe ;D Da uopste je nisu koristili samo je njena terenska varijanta slucajno pobedila 8 puta ne reliju Pariz -Dakar. kako si dosao do tih 8 pobeda? Upravu si Goso, nije 8 nego 9X. Izguglaj malo imas i na wikipediji, samo ukucaj Paris - Dakar i samo ce ti se kasti ;D ja proverio, ali vidim da ti nisi, kojih 9x ? Da rezinmiramo nesto ST je pobedila 8 puta na reliju PARIZ-DAKAR najprestiznijem off-roud takmicenju,a africica... dali se pominje neki put kao pobednik i koliko puta.Te prazne price vazno je ucestvovati su vazile za ''pionire malene''ako se neko seca. Drugo i dalje ne smete da se pustate sa ST pa bilo asfalt bilo sve vrste puteve,non-stop pominjete kako cete nekog da oderete kad se spustite u njivu...eheheheheheheKAVKI STE VI KOMICAR IAFRIKANCI. ti mi ne odgovori kako si dosao do tih 8 puta, a mogao bi i yamahi da javis, ni oni neznaju za 8 pobedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekazem da je problem jel kraci ili duzi tekst jer ocigledno da ljudi nisu znali sta da napisu o Super Tarabi ;D A kao sto rekoh kad se 2ica sretnu sa STom nepitaju jedan drugog sta se radi itd,nego brate imas malo ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan izašao je novi model Yamahe XTZ 750 Super Tenere, velika je potražnja ovog modela, prva serija već rasprodata... mahom je kupuju stari vozači predhodnog modela Super Tenere, jer je ovde mnogo bolje rešen sistem lanca, poboljšan agregat i samim tim smanjena potrošnja ulja i benzina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, mnogo jaka ova NAJnovija verzija ST .... verovatno su ovo izbacili umesto 1200-tke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, mnogo jaka ova NAJnovija verzija ST .... verovatno su ovo izbacili umesto 1200-tke ;D jel to ona virtuelna, sto je prodaju preko neta, a na zvanicnom sajtu nema fotografije, nego photo shop i niko je nije video uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi STVARNO je nema NIGDE ... ni na jednom moto sajmu je nisu izlozili ;D Sve to navodi na zakljucak DA JE NI NEEEEMAAAAA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a toliko su bili ponosni na novu VT(VIRTUAL TENERE) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sto ono rece neke ne mrsite bre muda vise,kuce kad nema sta da radi ono lize jajca a vi mrsite muda...virtuelna jamaha sta sve nece da se napise ovde.PA IMA LI NEGDE MAKAR I VIRTUELNA AFRIKA...NEMA JER VAM JE HONDA NAPRAVILA ''TO'' I REKLA NA VOZITE DOK NE CRKNETE ZA BOLJE NISTE. ;)AHAHAHAHAHAHA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sto ono rece neke ne mrsite bre muda vise,kuce kad nema sta da radi ono lize jajca a vi mrsite muda...virtuelna jamaha sta sve nece da se napise ovde.PA IMA LI NEGDE MAKAR I VIRTUELNA AFRIKA...NEMA JER VAM JE HONDA NAPRAVILA ''TO'' I REKLA NA VOZITE DOK NE CRKNETE ZA BOLJE NISTE. ;)AHAHAHAHAHAHA pretpostavljam da si je video uzivo? yamaha je jedino dobra u photo shop-u i nigde vise i to nam kaze vozac TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sto ono rece neke ne mrsite bre muda vise,kuce kad nema sta da radi ono lize jajca a vi mrsite muda...virtuelna jamaha sta sve nece da se napise ovde.PA IMA LI NEGDE MAKAR I VIRTUELNA AFRIKA...NEMA JER VAM JE HONDA NAPRAVILA ''TO'' I REKLA NA VOZITE DOK NE CRKNETE ZA BOLJE NISTE. ;)AHAHAHAHAHAHA pretpostavljam da si je video uzivo? yamaha je jedino dobra u photo shop-u i nigde vise i to nam kaze vozac TDM-a Ne kapiram te sta oces da kazes da nova ST 1200 ne postoji ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sto ono rece neke ne mrsite bre muda vise,kuce kad nema sta da radi ono lize jajca a vi mrsite muda...virtuelna jamaha sta sve nece da se napise ovde.PA IMA LI NEGDE MAKAR I VIRTUELNA AFRIKA...NEMA JER VAM JE HONDA NAPRAVILA ''TO'' I REKLA NA VOZITE DOK NE CRKNETE ZA BOLJE NISTE. ;)AHAHAHAHAHAHA pretpostavljam da si je video uzivo? yamaha je jedino dobra u photo shop-u i nigde vise i to nam kaze vozac TDM-a Ne kapiram te sta oces da kazes da nova ST 1200 ne postoji ili sta? bas tako, ili rade istrazivanje trzista ili su nesto debelo zajebali u proizvodnji, posto motor nigde nije prikazan uzivo, a na zvanicnom sajtu lepo pise da se samo preko neta mozes staviti na listu cekanja, sto znaci motor ne postoji, barem ne jos uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja na motosajmu u Budimpešti. NEMA nove ST, a na moje pitanje momku sa Yamahinog štanda "GDE JE ZVERKA?" dobio sam odgovor da je ni on još nije video, niti zna kada će ... Zar ovo ne govori dovoljno? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na zvanicnom sajtu je crtez, a ne fotografija http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja na motosajmu u Budimpešti. NEMA nove ST, a na moje pitanje momku sa Yamahinog štanda "GDE JE ZVERKA?" dobio sam odgovor da je ni on još nije video, niti zna kada će ... Zar ovo ne govori dovoljno? ;D Ha hahaa i vi se radujete tome sta li ?To vas cini srecnim...no coment vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne radujemo se bre. Počeli ste da se busate u grudi sa tom novom ST, koja je sad tu neka ubica Afrika, pa kako Honda nije izdala novu Afriku, a Yamaha jeste novu ST.... samo vam dokazujemo da ste u zabludi. Debeloj. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne radujemo se bre. Počeli ste da se busate u grudi sa tom novom ST, koja je sad tu neka ubica Afrika, pa kako Honda nije izdala novu Afriku, a Yamaha jeste novu ST.... samo vam dokazujemo da ste u zabludi. Debeloj. ;D ;D ;D Prvo smesno je uporedjivati i staru ST sa afrikom a tek dovoditi u bilo koji kontekst novu ST sa afrikom je van svake pameti ali vi ste afrikaneri toliko opcinjeni time sto vozite da sa vama se ubedjivati je samo gubljenje vremena.Aj da razumem bmw sektu koja stvarno pati od kompleksa vise vrednosti pa pljuje po novoj ST iz straha da im ne ugrozi cedo GS-a ali ko vas ugrozava pa da se toliko radujete..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja u zivotu nisam vide vise ljudi koji ne argumentovano ulaze u diskusiju, prvo ste prozivali za putovanja, a da se niste mrdnuli iz avlije, onda ste tvrdili da je tenera pobedila 9x na dakaru i to 5x za redom, a sada se hvalite i prozivate sa crtezom ne postojeceg motora od kada je krenulo prepucavanje ni jednu tvrdnju niste potkrepili dokazima, osim bokilica kada je postavio link da je ST sranje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...