Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ahaha mislis bivse plastike Cigani se sad greju snjima Je li kolko otprilike kosta taj pokazivac?? (sa-bez ugradnje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Majstor Joška u akciji, Afrika u delovima i kraju KLOOPAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je li kolko otprilike kosta taj pokazivac?? (sa-bez ugradnje) Šta će ti to na toj kanti?? Pa baš ti vala isto u kojoj brzini ti je dok je guraš, zar ne? ;D ;D ;D Pošalji Joški PP, on ih pravi, a ja sam ugrađivao i LED migavce + novi automat za migavce, ne znam koliko tačno bi te izašao samo pokazivač... Ali vredi sve pare! I pokazivač i migalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan krupniji kadar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaa, dobro je! Već sam mislio da nisi pazio na času! ;D Joškina Žuža kuva.... prste da poližeš! Pa kad je i Dzoks, koji je tupeo pola sata da "nije gladan" vadio tri puta ;D :D .... jaaaaaaaao, šta bi bilo da je BIO gladan? ... Mi bi verovatno onda ostali gladni... ;D Ali razumem ja njega... ogladni se od guranja tog rotaxa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Lele nemogu da zaspem , koji horor LOL Evo cisto malo da se divite, melem za oči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan FUJ kako je čista! Pa ti to samo po sobi teraš? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vala jes lepa... nije što je ista kao moja al je prelepa ;D ;D ;D odo i ja da kuntam, ne mere više ... a znao sam da ste krkali kod Joške... mogu da zamislim kako vam je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Lele nemogu da zaspem , koji horor LOL Evo cisto malo da se divite, melem za oči. gile ti rece kad si je uzimao od mene da ce da padne farbanje i airbrush...nesto mi bre mnogo lici na onako kako je i bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo ti ideje Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan stara slika.. ;D evo malo aktuelnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti ideje Gile ja sam mislio na nesto mastovitije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji Tenerashi, imam na umu da izradim neke prisivke, evo nekih ideja a vi mi pomognite, koji dizajn, sta dodati, sta izbaciti? pritom bi mi trebao BJB znak u velikoj rezoluciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan prvi je bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha! Pameti Teneraškoj kraja nema.... Pa nije vam dosta što vam se ljudi smeju što vozite te kante, nego hoćete da i prstom upiru na vas sa kilometar? Jaaaaao, Mene bi bilo sramota ONO da stavim na sebe ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Pedjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aj sve sve, al mrtvačke glave ;D ;D Mozete slobodno da se zovete crna trojka, ionako vas nema vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan znate sta volim kod vas naj vise? sto prozivate na teme gde ste naj tanji, po pitovom nastupu mislio sam da je covek ozbiljno proputovao, cak sam otisao i procitao skoro sve njegove postove, svih 111 strana, rece covek, pogledaj na forumu, ispostavilo se da osim po srbiji nigde nije isao motorom, mozda u makedoniju, ali opet kazem mozda, a ako sam ja dobro razumeo, tek 2007 je kupio motor, pa ja sam u to vreme vec 16 godina vozio motore ;D ;D ;D i dalje cekam slike!!! Heheheheh koji si ti manijak ,skidam kapu,haha i nije te mrzelo das citas sve moje postove da bi utvrdio da nisam bio van Srbije motorom,i sta sad to ti je kao neki kljucni argument u reaspravi. Evo ovako ne znam koje si godiste alio sam duboko uveren da si vukao serlpepo pesku kada sam ja vozio ozbiljne motorie.To sto sam TDM kupio 97 posle velike pauze je samo splet okolnosti a nikakav dokaz vezan za temu. Drugo stvarno me ne privlace voznje motorom van Srbije jer NE ZELIM da se odreknme komoditeta koji pruza auto.Eventualno gde biih mogao da odem motorom su okolne zemlje i to na letovanje i nista vise od toga a da se cimam za vize i da cekam u redu da bih isao motorom vanSrbije iskreno ni na kraj pameti mi nije palo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan uradio si me, svaka cast ;D oci mi jos uvek trokiraju od citanja, imas pice kada se vidimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1290 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan eee pa dobro Vam jutro! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro ST je bolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1290 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa narawno da je bolji! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tako vas i zamisljam: ujutru radite vjezbe pred ogledalom i ponavljate mantru: ST je bolji, ST je bolji...I treba da koristite sve tehnike da vjerujete u to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Obicne šerpuljine !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan auto sugestija je cudo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...