Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT FOR THE TENER YOU CRAZY AFRICANS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da ne kazes da smo skroz ne realni, za nijansu je bolja od CTX-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Opet pricas o AT? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Opet pricas o AT? ;D vidim da se vlasnik yamahe prepoznao, ali zeli potvrdu i od druge strane ;D da o vama, iliti vasim nesto iliti ST, a i tdm ulazi u tu kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan s' ti pijan il si svako vece tako blesav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan svako vece, dosada je cudo i da nema vas verovatno bih sada trcao go niz ulicu i vristao, tako da vam hvala sto postojite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad bi seo posle TDM na AT osecao bih se kao da sam se vratio u raaanu mladost. Opet voznja spooorim motorom. Ali je AT bolja zbog novog ZOBS-a, na autoputu ne prelazi 120km/h ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... tako da vam hvala sto postojite ;D Pa reci... ;D ;D ;D nego da nastavimo da bi svaka afrika radila, sve sto njen vlasnik treba da uradi je da je malo prekontrolise ;D ;D ;D ;D ;D ;D Africa Twin - making mechanics from drivers since 1989 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kako popsy rece, mi prekontrolisemo, a vi popravite i tu je razlika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi onaj link je bio samo zbog BOJE koja je na africi. Goso cudo si stavljao tu opremu na motor kad je AT toliko dobra fabricki. Ja mislio da je taj motor savrsenstvo. ST je takva fabricki da nista ne moramo da dodajemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan bopk jebiga i ja sam mislio dok nisam seo na Teneru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Pa covek i mora da menja ono sto ne valja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa covek i mora da menja ono sto ne valja ;D i to sto kazes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo zakljucili da ST nema KTM boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi onaj link je bio samo zbog BOJE koja je na africi. Goso cudo si stavljao tu opremu na motor kad je AT toliko dobra fabricki. Ja mislio da je taj motor savrsenstvo. ST je takva fabricki da nista ne moramo da dodajemo. i fabrickoj ne fali nista, nego sam ja Stevo Zigon ;D a stavljali bi mozda i vi da ima, svi su odavno prestali da prave za ST, molim da me demantujes i postavis linkove sa dodatnom opremom za gorepomenuti motor, bez da je univerzalna oprema tipa acerbis stitnici za ruke i sl ;D http://www.touratech.com/shops/001/index.php?cPath=4&osCsid=0668bf718dbe763afac17a894c2b8805 http://www.africanqueens.de/html/honda_africatwin/africatwin.html http://www.boano.com/special.asp?mod=no http://ruggedroads.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 7, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi onaj link je bio samo zbog BOJE koja je na africi. Goso cudo si stavljao tu opremu na motor kad je AT toliko dobra fabricki. Ja mislio da je taj motor savrsenstvo. ST je takva fabricki da nista ne moramo da dodajemo. i fabrickoj ne fali nista, nego sam ja Stevo Zigon ;D a stavljali bi mozda i vi da ima, svi su odavno prestali da prave za ST, molim da me demantujes i postavis linkove sa dodatnom opremom za gorepomenuti motor, bez da je univerzalna oprema tipa acerbis stitnici za ruke i sl ;D http://www.touratech.com/shops/001/index.php?cPath=4&osCsid=0668bf718dbe763afac17a894c2b8805 http://www.africanqueens.de/html/honda_africatwin/africatwin.html http://www.boano.com/special.asp?mod=no http://ruggedroads.com/ bem ti,,pa na tom motoru nista nevalja ,i pola fali,,kad kupis afriku sve zivo mora da dokupujes,,j///m ti krs od motora :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nema... zato sto ST nije fenserski motor ;D ;D ;D ni pozerski ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ali zato prodjem silikonsku dolinu uzdignute glave, za razliku od ST-ista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D samo sam se pitao kolko ce ti trebati da odgovoris ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ali zato prodjem silikonsku dolinu uzdignute glave, za razliku od ST-ista ;D jebiga, moze ti se.. imas s'cime s razliku od nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nije bitno sta vozis, nego kako, ja prodjem isto tako i na vespi i budem isto tako , ako ne i vise primecen ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan goso, oces mene vodis u tu dolinu da vidim sta ima tamo? lepo mi zvuči ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas sam se pitao za sta je Afrika namenjena i gosa mi otvori oci! Za silikonsku dolinu.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan goso, oces mene vodis u tu dolinu da vidim sta ima tamo? lepo mi zvuči ... naravno, uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas sam se pitao za sta je Afrika namenjena i gosa mi otvori oci! Za silikonsku dolinu.... ;D ;D ;D malo li je? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...