TA96 300 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan samo sto ce at da pobedi kad na vrbi zasvrbi :P :P Posto je ST poznata po pucanju rama, a nestalo mu elektroda da se zavari, izgleda da nema od njega nista mi bar nemamo odeljak na forumu za jadanje i kukanje,,,... ;) Nema dovoljno prostora na serveru za vase probleme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan mi bar nemamo odeljak na forumu za jadanje i kukanje,,,... ;) Hahaha...Bokilicu care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 2, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma samo opusteno,ko se najvise buni i busa u grudi,,,at sekta naravno,,na kraju uvek ide kuci podvijena repa,,, ;) ;) dokazano vise puta,,,zato tisina,st je bolja od at i tacka...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si im rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E neka si im rekao ;D Ti fenseru italijanski u mišju rupu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, BMW je BMW, pa makar i zabarski bio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Psssssst, nemoj sad da zovnem Vladimira da ti zapusi usta sa tim BMW-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E neka si im rekao ;D Vi ste se vec pokazali ko ste i sta ste... nego... gde vam je Tenera? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eno je kod Bokilica na VARENJU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si im rekao ;D Vi ste se vec pokazali ko ste i sta ste... nego... gde vam je Tenera? ;D Kod Aky-a, decko je mladji a i bolje vozi od mene, pa red je da ima najbolji enduro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E neka si im rekao ;D Vi ste se vec pokazali ko ste i sta ste... nego... gde vam je Tenera? ;D Kod Aky-a, decko je mladji a i bolje vozi od mene, pa red je da ima najbolji enduro! Al 'el on zna da mu puci ram... cim ode na off ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to Africa :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ono bese trosi ST nesto malo ispod ili preko 10 l itara, uvek zaboravim taj detalj? ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40506.msg608837#msg608837 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 12 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 ;D Ta je u kvaru, ST obicno ne prelazi 10,l inace se Boklilicu ne bi ispatilo ni na plin da je vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha, zli jezici. To ste nasli onog mucenika da zezate sto su mu otisle tube, moja tj Akyeva trosi od 5 do 6,5. A sto vi onda sektasi ugradjujete Tenerine delove u vase karbove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neske, pusti te price necemo da ponavljamo temu ispočetka, nego "gde su ti svi silni teneraši, sto vas nema na megdanu" ???? Ako i ovaj put isparite u pet do dvanaest, moramo nastviti utakmicu sa narandzastima. Jos jedini interesantan protivnik, al samo na kraće staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, pa vozese Tenerasi, ne popravljaju Afrike kao pojedinci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na slici se steluje gasni amortizer, koji vi mozete da sanjate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici se steluje gasni amortizer, koji vi mozete da sanjate Nemoj sad da vrdas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na slici se steluje gasni amortizer, koji vi mozete da sanjate Mani nas kepo, na slici ti s elepo po izrazu lica cita: Molim te, samo me odvezi do Kosjerica da se ne brukam, jos ovaj put i obecavam vise te necu voziti nikad brzo od 90 km/h niti dalje od 50 km.! Pa majku mu, bili smo tu, sve smo culi! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ... moramo nastviti utakmicu sa narandzastima. Jos jedini interesantan protivnik, al samo na kraće staze. Da li je ovo provokacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... moramo nastviti utakmicu sa narandzastima. Jos jedini interesantan protivnik, al samo na kraće staze. Da li je ovo provokacija ? Tenerasi se izduvali, a mi radi za akciju, pa khmmm ...... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se iko pojavi od teneraša narandžasti učestvuju u revijalnom delu, a ako ne onda se menja naslov teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Na slici se steluje gasni amortizer, koji vi mozete da sanjate Mani nas kepo, na slici ti s elepo po izrazu lica cita: Molim te, samo me odvezi do Kosjerica da se ne brukam, jos ovaj put i obecavam vise te necu voziti nikad brzo od 90 km/h niti dalje od 50 km.! Pa majku mu, bili smo tu, sve smo culi! :D :D Koliko ja znam, nisi mogao da stignes Kepu... a posle sam te i ja prestigao op op op ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...