Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

da aco upravu si,,kec ko vrata,,

ma vi kako ocete al ja oprobao snage,i uvideo sta je brze bolje,startnije itd,,al ajd palite se jos malo,sredjujte te eglere,pumpe,karburatore,pa se javite,

ako ih sredite.......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

nego neske,mora da im das po krug da prvo probaju zver ,da bi prvo oni uvideli razliku izmedju dva motora,da ne teoretisu  u prazno,,jel ce da im das da ga zajasu malo,po jedan kruzic,ja cu licno da ih pazim,jel oces,,,evo oni spremaju pragnje,pa zasluzice da probaju pobednicku makinu po jedan krug... :P :P :P

aj molim te,nemo da si baksuz,,,a ,,jel oces neskeeee...... :P :P :P :P :P

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

nego neske,mora da im das po krug da prvo probaju zver ,da bi prvo oni uvideli razliku izmedju dva motora,da ne teoretisu  u prazno,,jel ce da im das da ga zajasu malo,po jedan kruzic,ja cu licno da ih pazim,jel oces,,,evo oni spremaju pragnje,pa zasluzice da probaju pobednicku makinu po jedan krug... :P :P :P

aj molim te,nemo da si baksuz,,,a ,,jel oces neskeeee...... :P :P :P :P :P

Ma ce da dam sto da necem. Samo prvo moraju da prodju obuku, znas kako je to, kao kad kupis Mclaren Mercedes, ne mozes odma da ga vozis nego prvo na obuku ;D ;D ;D ;D

pa afrika naravno da je bolja glas za afriku

;D ;D ;D

Kad se pre predomisli :)

da,sam to je vidis bilo pre nego sto probah,zapravo kupih super teneru,pogledaj datum,tek 2 meseca kasnije kupih st,i sreci nikad kraja,

tako da,,ces verovatno i ti biti u istom sosu kad budes pazario super teneru,,,,,,,dzaba se hvatate i za slamku,imamo mi resenje za sve,sta ces,kad smo jaci,nego nesekiraj se aco,dace ti neske da malo zajases,pa ces videti sa je bolje  ;) ;) ;)

Jahao sam ja onu tvoju toliko hvaljenu, ne secas se toga ? I nikakvo odusevljenje nisam doziveo, afrika je kudikamo bolja za mene ;)

da citavih 50tak metara,i istog momenta kad si sisao si reko da je startnija od afrike,a ako se dobro secas malo pre toga u batocini ja probah afriku,i pitah te sto je lenja ko krava,,aj seti se malo,,,,,nesto si mi zaboravan,,,,,,,,da te nije omela briga oko spremanja pragnjeta ,a,,,,, ;D ;D ;D

pa nije to bas tri stotinke,al je dovoljno,

p.s. i brza je 11kmh po internetu,......,,.......

p.s. i mi nemamo topik u kome se zalimo na neke nebulozne kvarove,te regleri te pumpe koje skidate sa tenera,te neki raskrbani karburatori...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

p.s. nesmeta nam ni savrseni fabricki vizir..............

nemamo hoklicu jer nam netreba da svaki cas stelamo ventile,,jeftiniji nam je servis,mislim cisto zbog svecica i tako to,,,,,,,,, :) :) :)

p.s. dali ste znali da se ventili na plocice smnogo mnogo sporije rastelavaju,nego ventili na klackalice,,,,/sa srafovima za stelanje./

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

Ej, mecki 123ki..126ica pun otpad..delova koliko hoces,a reno 30..fordova granada..itd..ni za leka...Nije da se nekvare,nego davno otisli pod presu ;D..kud koja lomina moze kod nas da se i nadje,Prema tome ta teorija ne pije vodu...nego nem da skrecete temu sa klope,i organizujte se ,nem da meso bude zilavo ;D

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ja mislim da ste i vi afrikanci i tenerci sonje. Shta se bre prepucavate ko komshinice alapache? Izadjite na tu crtu vec jednom asfalt/offroad. SNIMAJTE. I da vidimo koji je motor bolji.... ;)

Abre stalno otvaram ovu temu ja reko gotovi su, sace slike takmichenja a ono SVE NEKE KOZE KRAVE MAGARCI I SVINJE!!!! >:(

Dajte bre malo slike sa tog vasheg takmichenja da vidimo koji ce tabor da pojede G. ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1779 postova

naravno afrika u svakom pogledu.neverovatan motor za sve uslove voznje

Eti i ti moz da prilozis neku paru za pragnje kad si tako siguran u afriku. ;)

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Teeeeneeeeeraaaaasiiiiiiiiiii!  ;)

Danas sam isao po sir i kajmak, pa sam malo uslikao puta.

Mozda vam se svidi za taj okrsaj sto pripremamo?  ;D

post-2166-12879016750618_thumb.jpg

post-2166-12879016751043_thumb.jpg

post-2166-12879016751456_thumb.jpg

post-2166-12879016751872_thumb.jpg

post-2166-12879016752289_thumb.jpg

post-2166-12879016752901_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja