Aćimo 1144 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Polako braćo, doćiće i taj dan za tRtanj. Moguća dva scenarija: Teneraši čuvaju kotlić u podnožju jer nisu to oni tako zamišljali, a ne veruju da je Kepo reko da može, Sutradan u oglasima delova za tenere kolko oš, al lično preuzimanje na zadatoj koordinati. :lol: :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 2, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A vid ovog što se tolko na hondu naviko da i steneri kurblu traži Sta ti je moc navike ... a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 2, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Polako braćo, doćiće i taj dan za tRtanj. Moguća dva scenarija: Teneraši čuvaju kotlić u podnožju jer nisu to oni tako zamišljali, a ne veruju da je Kepo reko da može, Sutradan u oglasima delova za tenere kolko oš, al lično preuzimanje na zadatoj koordinati. :lol: :lol: Vojo, Vojo... Profesorski... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 5, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ... Kad već STenera neće da upali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 5, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... Kad već STenera neće da upali... ko bre neće da upali :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 5, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Pali se se svaki cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 6, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 7, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam smršao podosta i ja i motor.. može ponovo penjanje na vr te piramide A ti brate Aćimo ako ovog puta isteraš bedeviju ima da kleknem gore i poljubim šuspleh tvog šporeta.. Ako ne.. smislićemo vam i prigodan govor i objaviti na yt Ostali paprosi nemaju šanse..bar ovi koje znam.. Sumnjiv mi je i Kapetan sa ktm-om.. ali i on je težak ludak pa je sve moguće.. Dakle čim vreme dozvoli idemo ponovo gore.. pa makar i u gojzericama.. (ne važi za Vladu i Plopsija..oni moraju da skinu bar 10-20 kg za taj poduhvat).. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pali se se svaki cas Call me Ghost Rider 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 7, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan M da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 7, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Call me Ghost Rider Sa tim tvojim motorom vise si Ghost nego Rider al ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 7, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam smršao podosta i ja i motor.. može ponovo penjanje na vr te piramide A ti brate Aćimo ako ovog puta isteraš bedeviju ima da kleknem gore i poljubim šuspleh tvog šporeta.. Ako ne.. smislićemo vam i prigodan govor i objaviti na yt Ostali paprosi nemaju šanse..bar ovi koje znam.. Sumnjiv mi je i Kapetan sa ktm-om.. ali i on je težak ludak pa je sve moguće.. Dakle čim vreme dozvoli idemo ponovo gore.. pa makar i u gojzericama.. (ne važi za Vladu i Plopsija..oni moraju da skinu bar 10-20 kg za taj poduhvat).. Pre cu da porastem, nego toliko da smrsam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan God Save The Twin ...napisa jedna mukica, inspirisana Savom ili cime ...ali Twinu nema pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, samo ti skupljaj navigacije, kad ostaneš sam u šumi, da znaš da se vratiš kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, samo ti skupljaj navigacije, kad ostaneš sam u šumi, da znaš da se vratiš kući Pre svega, prvo sto sam naucio o navigaciji u sumi je " samo pravo" ..... a u ostalom, treba samo pratim najdublji trag ...a ako nisam ja, znam da si ti tuda prosao ...tako da nema zime ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 14, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, Voja sa Hondom ce proci ali za tebe se brinemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan mmmm mucas mi nesto...... mene i vidjaju, al tebe vocnikolacicu , samo na asfaltu .......... sto nije ni cudo, s'obzirom , kakv grob vozis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi moja STara djubretarka, ko bi rekao A realno sve je jasno koliko je koga bilo kad su morali na Adi zutu Super Teneru da nazovu Afrikom, cisto da ljudi pomisle da je neko stvarno i bio i kakav je osecaj kad ti dresh nazovu motorem??? :lol: stvarno sam se uvredio kad su rekli Afrika... užas... blammmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidi moja STara djubretarka, ko bi rekao A realno sve je jasno koliko je koga bilo kad su morali na Adi zutu Super Teneru da nazovu Afrikom, cisto da ljudi pomisle da je neko stvarno i bio i kakav je osecaj kad ti dresh nazovu motorem??? :lol: stvarno sam se uvredio kad su rekli Afrika... užas... blammmm Pazi kad je i mene bilo sramota...posle izbrojali vise afrika od STenera na dedamrazijadi......uzas, sto je babi milo, to joj se i snilo Dobro si se ti uzdrzao , da ne angazujes advokata....msm za onakvu uvredu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, pozdravio te oftamolog bila je jedna Afrika vise na dedamrazijadi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ona zuta? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je Vlada istripovao da je ta zuta motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da su rekli onaj zuti APN 4 ...nego sto su rekli zuta Afika..... bruka. Afrikanci su jedino imali srece , sto nije bio Fruitcake, sa onom bedevijom , sto seje delove po putu..... porasle bi im usi da se pokriju njima. Ovako je bio..."samo" Hitman...iskusno u iskljucivo zenskom drustvu...i na svom pickastom japaneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 17, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...