Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Vlado, evo ja cu sa tobom vodim te do podnozja, a posle se snalazi kako znas i umes :D Samo obavezno ponesi par litara vode, trebace ti sigurno ;)

Vec par godina se busate u grudi, od cele price osta mrtvo slovo na papiru... :)

Mani me se Aco......o tvojim organizacijama slusam od 2012-e...bese avgust, poslednji put...dve godine me samo me mazes sa nekim voznjama...1zvizduk.gif1lol.gif1lol.gif

Nije poenta da ja izadjem sa STenerom...nego je poenta u prozivanju afrikanaca...evo ja se javljam da cu bar da probam....a znam za najmanje jos dva STenerasa da ce samnom....

CEKAMO AFRIKANCE 0stabre.gif

SIGURNO nisam prvi afrikanac al cim okopni javljan se za probu makar je vuko al ima da izadje na kamen makar vratio samo kljuceve od motora a znam jos jednog koji ide samnom na AFRIKI1care.gif

pa jeste,lakse se gura udvoje...kljuceve ce da vratis sigurno..a za tarabu od paprike...nisam siguran :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Od koga nas brane?

Znas ti odlicno, nego se pravis lud :D1nanana.gif

Brane vas od toga da se ova tema zakljuca jer je izgubila poentu, zbog cinjenice da su vam se lomine raspale do te mere da je ostalo jedva dve cele Tenere (i to mozda) 1zdravo.gif1moto3.gif

P.S. Nego, oce biti ove godine neka Tenera na startnoj listi za Xcross? (Ne racunam asfaltom do tamo) 1zvizduk.gif

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Uuuuu, kakvi niski udarci..... nemam pojma ja sam u cenu AT-a kupio 3 motora (ST, XR i XL) ...tako da mogu da biram cime cu na Xross...

A i zavisi od ekipe, prosle godine sam se prvi prijavio, nisam ocekivao toliko velikih motora...

Iskreno, prilicno je iscrpljujuca voznja da bi podizao krmacu sam....negde u nekom sumskom blatu :neznam:

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

nemam pojma ja sam u cenu AT-a kupio 3 motora (ST, XR i XL) ...tako da mogu da biram cime cu na Xross...

Pusti ti druge motore .. Pitao sam za Teneru .. TE NE RU 0takoje.gif1nanana.gif

Ne vredjaj mi motor...za TENERU pitaj Vlajka....ja imam SUPER TENERU :lol: :lol:

Iskreno.... moja STara nece ici sigurno na Xross..jer je vec uveliko spremam za na drugi kontinent (ako Bog da zdravlja i para)...tako da necu rizikovati da svojim neiskustvom , sjebem nesto na STarici.

Pazi...ako me popale moji sektasi ili iznerviraju tvoji...nista ne iskljucujem :aha: .

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

nemam pojma ja sam u cenu AT-a kupio 3 motora (ST, XR i XL) ...tako da mogu da biram cime cu na Xross...

Pusti ti druge motore .. Pitao sam za Teneru .. TE NE RU 0takoje.gif:nanana:

Biće ne boj se... nemo posle mi da budemo krivi sto su tebi otpale nalepnice :nanana: :nanana: :nanana::moto3:

jer je vec uveliko spremam za na drugi kontinent

Ne znam da li znas, ali to preko puta Smedereva je Vojvodina? :D1lol.gif

Znam brate...tamo se ne bih usudio da idem bez Afrike.....rece mi neko da su to pravi ravnicarski motori.....

vide brdo pre vozaca 1lol.gif1nanana.gif

• Podržavam 7

• Svrati ponekad, 362 postova
  • Motocikl: africa RD04 plava mamba

Vlado, evo ja cu sa tobom vodim te do podnozja, a posle se snalazi kako znas i umes :D Samo obavezno ponesi par litara vode, trebace ti sigurno ;)

Vec par godina se busate u grudi, od cele price osta mrtvo slovo na papiru... :)

Mani me se Aco......o tvojim organizacijama slusam od 2012-e...bese avgust, poslednji put...dve godine me samo me mazes sa nekim voznjama...1zvizduk.gif1lol.gif1lol.gif

Nije poenta da ja izadjem sa STenerom...nego je poenta u prozivanju afrikanaca...evo ja se javljam da cu bar da probam....a znam za najmanje jos dva STenerasa da ce samnom....

CEKAMO AFRIKANCE 0stabre.gif

SIGURNO nisam prvi afrikanac al cim okopni javljan se za probu makar je vuko al ima da izadje na kamen makar vratio samo kljuceve od motora a znam jos jednog koji ide samnom na AFRIKI1care.gif

pa jeste,lakse se gura udvoje...kljuceve ce da vratis sigurno..a za tarabu od paprike...nisam siguran :)

ma kakvi brate udvoje ima nas malo vise ako treba i da vucemo fali malo vise STRASILA nema ih nedo bog ni za lek1moto3.gif1moto3.gif1nanana.gif

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Nemam ni Afriku ni Teneru ali cu rado da pricuvam ono jagnje u podnozju. :zvizduk:

Ti prvo promeni motor u profilu pa onda se glaskaj :D Odavno si ti prodao KLE-a :)

Od koga nas brane? :zbunjen: Nisam ni znao da mi treba neko da me odbrani.. :staa:

Ne sekiram se ...sve dok je Voja (acimo) dovoljno daleko :lol:

Upravo tako Vlado, samo ti prati Voju i ostale Afrike i nemas frke :D

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Da je ostalo KLEpetalo ne bih cuvao jagnje nego bih se gurao na radnu akciju do vrha, sto sam ja manje ludji od njih. :D

Mada jagnje, pa jos i ono pivo za polivanje... :hej:

• Podržavam 2

Nemam ni Afriku ni Teneru ali cu rado da pricuvam ono jagnje u podnozju. :zvizduk:

Ti prvo promeni motor u profilu pa onda se glaskaj :D Odavno si ti prodao KLE-a :)

Od koga nas brane? :zbunjen: Nisam ni znao da mi treba neko da me odbrani.. :staa:

Ne sekiram se ...sve dok je Voja (acimo) dovoljno daleko :lol:

Upravo tako Vlado, samo ti prati Voju i ostale Afrike i nemas frke :D

Ma Voju bi pratio sa ili bez afrike...a ti si brate promasio temu, sedi jedan.

• Podržavam 1

• Honda pa sve onda.... , 630 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650

Moze 'ladno LOCK na temu.... 21. ili 22. afrika stigla u Pirot danas.... Dakle samo Pirot ima vise od deset puta veci broj AT nego ST-a u ovoj temi....

A i molim one koji ne voze ni AT ni ST,zatim mehanicare i preprodavce, matrapaze i trgovce, one sa biciklama sa motorom i biciklama bez motora i mopedima da se ne ubacuju i ne pripomazu , nema im pomoci... 1jok.gif Samo se koprcaju ..... 1lol.gif

"Spala knjiga na dva slova!" 1neznam.gif

Moze 'ladno LOCK na temu.... 21. ili 22. afrika stigla u Pirot danas.... Dakle samo Pirot ima vise od deset puta veci broj AT nego ST-a u ovoj temi....

A i molim one koji ne voze ni AT ni ST,zatim mehanicare i preprodavce, matrapaze i trgovce, one sa biciklama sa motorom i biciklama bez motora i mopedima da se ne ubacuju i ne pripomazu , nema im pomoci... 1jok.gif Samo se koprcaju ..... 1lol.gif

1staa.gif Smederevo ima 69 Apenaca ...sta je to medjugradska trka, ko ima vise krseva...dobro, pirocanci pobedili ste 0takoje.gif1lol.gif1lol.gif

To sto imate toliko AT u Pirotu...bas nista ne pokazuje, a narocito da taj krsh nije ni prisao Super Teneri 0namigivanje.gif

• Podržavam 7

• Drug član, 1779 postova

1staa.gif Smederevo ima 69 Apenaca ...sta je to medjugradska trka, ko ima vise krseva...dobro, pirocanci pobedili ste 0takoje.gif1lol.gif1lol.gif

To sto imate toliko AT u Pirotu...bas nista ne pokazuje, a narocito da taj krsh nije ni prisao Super Teneri 0namigivanje.gif

Evo ja predlazem trku 22 pirocanske afrike protiv 2-3 ST ...na onom delu od Pirota do Sukova...i kladim se u peceno pirotsko jagnje da ce Stenere da prve stignu do Sukova.....to je cirka oko 10 km......Profo rukavica je bacena i imas dve opcije ili da prihvatite trku i SIGURNO izgubite ili da odmah priznas da ST brza i startnija od afrike i sebi ustedis jagnje

.1lol.gif

• Podržavam 1

• Drug član, 1779 postova

priznas da ST brza i startnija od afrike

Evo Popsy ce da ti prizna da je ST brza i startnija od Afrike 1lol.gif0takoje.gif

Ako Popsi prizna onda odustajem ....ja Popsiju verujem.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja