zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a i Pera seo na kawasaki... beem ti zivot! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 28, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nasao ribu, Vlajko se pretvorio u sunce ... Moze! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 29, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ...a i Pera seo na kawasaki... beem ti zivot! ej zivote tugo ej zivote bedo...! Polako, obogaticu se i ja jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 29, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hoces... i bices bogat...uspomenama na Kawasaki i bedeviju od AT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 29, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec bogat uspomenama na bedeviju, posebno onim kad sam slepao teneru, ne sekiraj se ti vlado nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 29, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec bogat uspomenama na bedeviju, posebno onim kad sam slepao teneru, ne sekiraj se ti vlado nista! Eto, znaci dosao je i taj dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pero sa srecom da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakav crni lok... trenutno je zatiške pred buru :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 29, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišjam se da prelepim folijom teneraču.. samo nisam još siguran oko dezena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 30, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišjam se da prelepim folijom teneraču.. samo nisam još siguran oko dezena Mudar izbor - grehota je trošiti farbu na taj dreš... Za dezen, probaj nešto ovako: Dizajn odgovara aerodinamičnom obliku STenere! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Standardna sudbina vozaca Honde AT :lol: : http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/438169/Devojka-ga-odbila-zbog-malog-penisa-snimio-dokumentarac-o-pokusajima-da-ga-poveca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 30, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišjam se da prelepim folijom teneraču.. samo nisam još siguran oko dezena Mudar izbor - grehota je trošiti farbu na taj dreš... Za dezen, probaj nešto ovako: Dizajn odgovara aerodinamičnom obliku STenere! O hvala dragi kolega na ideji.. ali više sam za nekako zelene šumske nijanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 30, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ti pomognem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 30, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova će ti lepo "izdužiti" bedeviju u struku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 30, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Standardna sudbina vozaca Honde AT :lol: : http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/438169/Devojka-ga-odbila-zbog-malog-penisa-snimio-dokumentarac-o-pokusajima-da-ga-poveca Ti da ćutiš. Evo ti standarni rengenski snimak glave vozača STenere: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledam sve ove "preletace" sa ST na AT ..pomislim da si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 30, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledam sve ove "preletace" sa ST na AT ..pomislim da si u pravu O kojim preletacima pricas??? Pa ti imas i Hondu i KTM u garage! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec bogat uspomenama na bedeviju, posebno onim kad sam slepao teneru, ne sekiraj se ti vlado nista! brate za ovo slepanje imas XLpivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 31, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledam sve ove "preletace" sa ST na AT ..pomislim da si u pravu O kojim preletacima pricas??? Pa ti imas i Hondu i KTM u garage! :lol: Nije mi jasno, sto si se ti nasao u toj prici ... Cuj Hondu....dve brate, dve.... i CR i XL ... a ne bih imao nista protiv ni AT da imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 31, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Realno, Dzeger je objasnio .. Moze Lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha... ima ti da se načekaš do tog locka... nego nešto me mrzi da kopam po arhivi... kad umine ovaj vetar :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 1, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajd bre jos 140 strana pa da se nasikamo na nekom proplanku... Po tempu cenim negde u Novembru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan polako... pojacacemo tempo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 2, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ako krenu starabasi da opisuju svoje "lagane i neobavezne" popravke svakih 400mm imacemo 2k do vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...