VladaSD 2364 Napisano Avgust 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan I moja STenera ima visoki klirens, kada je cetvorica drze u ruke metar iznad zemlje Gde bise cetvorica na Goliji, kad ispusti dusu na onom "makadamu". Puce karter ko is puske da je neko puco, a ono samo mali kamencic malo udario Jes vala ...dobro da je bio mali kamencic..... da smo se ja i STara docekali na veci..bilo bi belaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 31, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan josh jedan switch se desio malopre novi najveci afrikanac od svih photo by hitman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 31, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima jos tu lepih slika kolko sam cuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 31, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel piski po teneri?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 31, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije al kaze da sad putuje duplo duze nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 31, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moja bivsa ST je kod Bokilica sad... Leelee kukala mu majka! Nek je svima srecno i bericetno, Urosu pogotovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 31, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobra je,dobra,a bice za neki dan izremontovvana svud gde sta fali... p.s. evo sveze probe jednog i drugog..ma tenera ide. za razlikyu od te kangrbe paprike nije mi jesno predjes s konja na magare i radujes se nego jel ima neke slike s usi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Avgust 31, 2013 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan a cija je ona iza, sivo crna ? ta kombinacija boja mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 1, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pobise se Tenerashi Ovaj nece da proda, ovaj place da kupi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 1, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lele,kuj ovaj celavko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 1, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa usima samo da ne bude kao ona poslovica, rugala se koza ovci vidi joj se dupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobra je,dobra,a bice za neki dan izremontovvana svud gde sta fali... Dobra je za supu. Ili da je ostaviš u šumi i pokriješ lišćem, ko zamalo Vlajko svoju onomad Bokiliću, sremi ti lepo ceo agregat od te tepsije u delovima, pa da polako počneš sa "remontovanjem svud gde šta fali"... Mada, ni ram ne bi bilo loše da pripremiš, čuo sam da hoće da pukne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 2, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....nego, hocemo li neki ST vs AT okrsaj? Postoji interesovanje i volja! KTMdzije ce kao sudije da prisustvuju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vratia se Šime, jeee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ....nego, hocemo li neki ST vs AT okrsaj? Postoji interesovanje i volja! KTMdzije ce kao sudije da prisustvuju! +1 Ajd jos bar trojica da imamo racun da raspaljujemo rostilj ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 3, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno. koja ST stigne do rostilja - pobednik! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ....nego, hocemo li neki ST vs AT okrsaj? Postoji interesovanje i volja! KTMdzije ce kao sudije da prisustvuju! +1 Ajd jos bar trojica da imamo racun da raspaljujemo rostilj ... može sve.. samo bih preskočio roštilj A i Šimee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Spremi neke cevape od soje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... inace sta se desi Africi posle jedne vožnje godišnje... :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se oštre lanci za sečenje drva, ko na motornoj testeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 3, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... inace sta se desi Africi posle jedne vožnje godišnje... :nanana: Sto je lepa boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pobise se Tenerashi Ovaj nece da proda, ovaj place da kupi .. Razumem u potpunosti Bokilica koji je kukao da kupi ST i resi se bede... slika sve govori Sto je lepa boja lepa, lepa... nego, jel imaš ti brusilicu u alatu? :lol: vidiš da ide uz osnovni alat... ako ti Bokilić nije dao i brusilicu to stvarno nije u redu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 3, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... Kako samo? A da predjes na neki ozbiljniji motor? Neki koji za pocetak koci .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jooooj.... samo ovo go#%" od ramena da mi sraste... Kako samo? A da predjes na neki ozbiljniji motor? Neki koji za pocetak koci .. vidi, ja ću lako da pojačam kočnice al vi snagu agregata skoro pa nikako :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 3, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ManTe se prozivki vako napismeno, hajmo uzivo da se omalavazavamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...