dynobor 56 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan bas ni nemilosrdan, ivane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 3, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan malo su se razmahali vishe nego obichno.. chisto da vratimo balans Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma, nisu, bre... evo radi balansa ja cu kad budem dosao kod vas na jedan susret voziti steneru celo vreme...uh al cu da se sav izbalansiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=xM1wE6ipOgo&feature=youtu.be&t=1m13s Lele, ovo sve neki drogErasi!!! Ali najvise volite da se vozite sa tenerasima zato sto ste cesto u situaciji kao na 0:52. Onda sledi dugarska pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braco sektasi, zna li ko gde mogu na netu naci fotke/crteze sa At na kojim aih voze razni monstrumi iz stripova i razne lude fotosoparije? jednom sam to negde video, mslim na ADVrideu, ali izgubih link, treba mi za neke majice koje mi pravimo prilikom svakog susreta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre dok se neko od vas javi dozlogrdi mi, vi sve samo polagacko, ko pravi srbi... vidim samo u ponoc pisete umesto da kuci j..bte, uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 4, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo tražiš? http://img204.images...nafricamala.jpg a može i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, Vlajko, kad se budemo sreli, casti mi, pomoci cu ti da poguras kangrbu bar 200 metara...i to nizbrdo, jer uzbrdo je ne bi pomako ni katerpilar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo za nas Afrikance nešto sveže iz Grcke ima tu i drugim motora ali oni su u senci Kraljice kontinenta Slike su na Facebook-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ša je bilo? izborna tišina je prošla..a vi afrosi ćutite od 4 maja da se ne vozite mozda? MIKKO daj fotku gume.. nemo si stipsa, podeli to sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, jel i tebe ufatila kriza...mene vala jeste...već 5 dana nisam pročitao kako je AT najbolja, najlepša, najbrža, naj, naj, naj.... Počeću i sam da je hvalim...mislim da lažem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, jel i tebe ufatila kriza...mene vala jeste...već 5 dana nisam pročitao kako je AT najbolja, najlepša, najbrža, naj, naj, naj.... Počeću i sam da je hvalim...mislim da lažem . Vlado, nema potrebe mi nista da pisemo, ti kad sednes na svoj nazovi motor odmah se setis sta smo mi pricali o nasim MOTORIMA(to je ono sto cete i vi jednog dana voziti, kad vam dodje iz dupeta u glavu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan (to je ono sto cete i vi jednog dana voziti, kad vam dodje iz dupeta u glavu) bitno da je tebi doslo iz dupeta u glavu :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos beba, pa sam ipak morao da kupim igracku a za godinu dve ako budzet dozvoli eto mene opet na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, jel i tebe ufatila kriza...mene vala jeste...već 5 dana nisam pročitao kako je AT najbolja, najlepša, najbrža, naj, naj, naj.... Počeću i sam da je hvalim...mislim da lažem . Vlado, nema potrebe mi nista da pisemo, ti kad sednes na svoj nazovi motor odmah se setis sta smo mi pricali o nasim MOTORIMA(to je ono sto cete i vi jednog dana voziti, kad vam dodje iz dupeta u glavu) To CARE...već mi je lakše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo.. mlada sveža krv pristže.. Dobili smo nekoliko novih članova.. tako da ako ste i neku bitku dobili..rat sigurno niste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan iz ekipe savetnika politicara po pitanju kampanje! Vise ste clanova izgubili nego ste dobili, zato tisina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 9, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo.. mlada sveža krv pristže.. Dobili smo nekoliko novih članova.. tako da ako ste i neku bitku dobili..rat sigurno niste Jaaao, bre, Vlajko.... pa znaš i sam da samo deca mogu da se za'ebu pa kupe tu nekretninu.... Ozbiljni ljudi brzo skontaju da se gadno iz'ebaše, pa prelaze na normalni motor... No, sve u svoje vreme. I ti ćeš sazreti, samo polako... A rat se dobija bitku po bitku... Za sada je sve na našoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bla bla.. nego ti faktički i nemaš motor tako da marš na plažu i to đjipom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 9, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja motor, samo silom prilika nije (još) kod mene... Ali zato TI NEMAŠ MOTOR :zvizduk: :D :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 9, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da vam se pohvalim (i izjadam) da usao sam u sektu tenerasha! Inicijacija u sektu je bila bolna uz kletve, izlive besa i suza... PA ŠTA STE MU TO RADILI, sram vas bilo! I onda posle mi Afrosi imamo neke tajne inicijacije... :D :D :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaao, bre, Vlajko.... pa znaš i sam da samo deca mogu da se za'ebu pa kupe tu nekretninu.... Ozbiljni ljudi brzo skontaju da se gadno iz'ebaše, pa prelaze na normalni motor... No, sve u svoje vreme. I ti ćeš sazreti, samo polako... A rat se dobija bitku po bitku... Za sada je sve na našoj strani vidi ozbiljni ljudi ne bi išli u Afriku na pečalbu ne bi li finansijski ispratili "redovno" održavanje Afrike :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E naš Jager.. A sve se to ne bi desilo da si odmah uzeo ST Ne bi dizao kredit koji verovatno još otplaćuješ, ne bi pauzirao pola sezone zbog redovnog remonta.. I posle prodaje levog, a zatim i desnog bubrega.. pečalba kod čamugana i dužničko ropstvo naredne 3 generacije malih i velikih Jagera Pa vi sad kupite papriku ako smete, pametni se uče na tuđim greškama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 10, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi kako mudro ćute oko inicijacije... c,c,c,c.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E naš Jager.. A sve se to ne bi desilo da si odmah uzeo ST Ne bi dizao kredit koji verovatno još otplaćuješ, ne bi pauzirao pola sezone zbog redovnog remonta.. I posle prodaje levog, a zatim i desnog bubrega.. pečalba kod čamugana i dužničko ropstvo naredne 3 generacije malih i velikih Jagera Pa vi sad kupite papriku ako smete, pametni se uče na tuđim greškama vlajane, nemoj me vuci za jezik! procurila je mala tajna, vezano za neku "Super" Teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...