vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što ga svrbi bulja.. i proradili hemoroidi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 23, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan negoš, mogli bi za vikend do Glinare... :D ja volim da se glavim kada odem negde pa da bude avantura ovo ono, a da idem 2km od kuće da se zatrpavam blatom... njaaa... bio - radio - nije zanimljivo sa krmačama. mada bih došao samo da vas posmatram kako se mučite Pa ti i da hoces ne mozes da ides,u stvari nemas cime,mada ako me zamolis... Vajstinu Sad sam se setio da sam i ključeve Maretu ostavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vajstinu Sad sam se setio da sam i ključeve Maretu ostavio... a Afrika bez ključeva ne ide... nego koje si mu ostavio, okaste, viljuškaste ili cevaste :nanana: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 23, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah jao (bre) Popsy pa ti samo na alat misliš, naši motori se pokreću elegantno, samo pomoću jednog ključa ovako to izgleda i da da, mi sa time otvaramo i rezervoar! /* ono što vi doživljavate kao neko bure bez dna*/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Maxxa, ne vuci Popsy-a za jezik. Ima neoborive dokaze da mu je ST trošila 4, nešto na jednoj vožnjici. Jes da nije tela da pali, ali je išla skoro pa kao afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maxxa, ne vuci Popsy-a za jezik. Ima neoborive dokaze da mu je ST trošila 4, nešto na jednoj vožnjici. Jes da nije tela da pali, ali je išla skoro pa kao afrika. I jeste mu trosila 4 litre!!!!!!!! Ja njemu verujem 100% samo me cudi kako mu trosi vise od toga kad on 50% puta GURA kangrbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druže moj sa mračne strane, BIO SI U PRAVU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 24, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maxxa, ne vuci Popsy-a za jezik. Ima neoborive dokaze da mu je ST trošila 4, nešto na jednoj vožnjici. Zaebato je nositi toliko ulja sa sobom na svaku voznju .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko sutra na glindzu da se malo izblatimo i otvorimo sezonu makar simbolicno.Mogu i da organizujem neki traktor sa prikolicom za ove kolege sa jamahama da im prebace motore gore pa makar da se slikaju u blatu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rusiću.. pozdravila te talandara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 25, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Rusiću.. pozdravila te talandara ocemo da je posetimo? eno je cheka usamljena u shumadiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko sutra na glindzu da se malo izblatimo i otvorimo sezonu makar simbolicno.Mogu i da organizujem neki traktor sa prikolicom za ove kolege sa jamahama da im prebace motore gore pa makar da se slikaju u blatu... može sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko sutra na glindzu da se malo izblatimo i otvorimo sezonu makar simbolicno.Mogu i da organizujem neki traktor sa prikolicom za ove kolege sa jamahama da im prebace motore gore pa makar da se slikaju u blatu... može sutra javljaj koje vreme ti (vam) odgovara ja i michelangelo cemo biti gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 29, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a dal bi mogla ovog vikenda da se ponovi tura Ravna gora-Divcibare...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 29, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan a dal bi mogla ovog vikenda da se ponovi tura Ravna gora-Divcibare...??? mislim da tamo ima jos doosta snega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 29, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa to i cekam da cujem al od nekog ko je malo upuceniji tj malo blizi tamo pa zna pouzdanije ako je do nekih desetak cm to bi bilo zanimljivo probati progaziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan posle ovog clanka u novinama, sve do sada od strane tenerasa je palo u vodu. sto se mene tice , amin! the end! konec! kraj! :D http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9621-honda-africa-twin/page__st__3540 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 29, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan posle ovog clanka u novinama, sve do sada od strane tenerasa je palo u vodu. sto se mene tice , amin! the end! konec! kraj! :D http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9621-honda-africa-twin/page__st__3540 mislio je na ovaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9621-honda-africa-twin/page__view__findpost__p__1252274 ali da, kraj... novine su odluchile... mozhemo da se pakujemo i polako svako na svoju stranu :DDDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 29, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ih.... ne javljaju se... To znaci izgleda da priznaju poraz! Pa... i bilo je samo pitanje vremena... :D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako kaze Bora Corba "Porazeni dobiju, batine i robiju" al neee, nismo mi takvi!! zadovoljicemo se grupnom posetom nekoj ladovini, i ića i pića u izobilju na racun tenerasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se bre ljudi,ne postizavamo da vam odgovorimo vi bese cekate jun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 29, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan T63 is in da house Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 29, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan VOZITE SE? Gde majke ti? Ako se gurate, onda je oprosteno. Na to smo vec navikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 29, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan T63 is in da house i kako izgleda 130 na zadnjoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 29, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan T63 is in da house i kako izgleda 130 na zadnjoj? Prednja Zadnja je josh u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...