VladaSD 2364 Napisano Januar 23, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Taj Popsy-jev serijal mačku o rep. Još jednu sezonu sa Tarabašima i postavljam temu, kako pravilno podići tarabu. Hebe mu miša, još malo pa ću da bidnem ko Hulk od dizanja tih lomina, jel tako Šumare? Ovo za Acima...potvrdjujem..na zalost iz iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 23, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ Jager ti non stop pricas kako se vozis sa tom tvojom trafikom, ajde daj koju sliku da vidimo da si je STVARNO popravio . Nista ti ne verujemo dok fotke ne okacis ovde. Mogu i one koje si napravio kad si agregat raspakivao, da vidimo jel ostade dugme od nje. Auuuu, koji neverni toma.... Imam samo stare slike kada smo tek vratili agregat u ram. Idem sutra do majstora da vratimo bočne plastike, kadu i crash barove. E onda ima da je slikam za vas neverne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 23, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan @ Jager ti non stop pricas kako se vozis sa tom tvojom trafikom, ajde daj koju sliku da vidimo da si je STVARNO popravio . Nista ti ne verujemo dok fotke ne okacis ovde. Mogu i one koje si napravio kad si agregat raspakivao, da vidimo jel ostade dugme od nje. Auuuu, koji neverni toma.... Imam samo stare slike kada smo tek vratili agregat u ram. Idem sutra do majstora da vratimo bočne plastike, kadu i crash barove. E onda ima da je slikam za vas neverne Ako majstoru bude trebala pomoc oko vracanja plastika i tih ostalih zahvata ti reci, dolazimo iz bg da pomognemo..Mislim, sve moze da se zakomplikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 23, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možete vi da dođete, ali k'o Popsy: KOLIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, jesu uzeli na kraju PRAVI motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 23, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu uzeli ni jedan :D A šteta, Popsy je baš merkao Burgmana od nekih 150cc Šteta što nisam slikao... Seo, pa gleda, pa gur tamo, gur vamo... (navikao čovek na guranje motora, pa to ti je)... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možete vi da dođete, ali k'o Popsy: KOLIMA bolje i kolima nego vozom :P :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan O Jageru, vozao si se vozom, a ne prijavljujes . Mora da si trazio delove za tu famoznu svemirsku trafiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti usfali koja plastika, javi na vreme da ljudi još mogu da ih potraže po tavanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 25, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan O Jageru, vozao si se vozom, a ne prijavljujes . Mora da si trazio delove za tu famoznu svemirsku trafiku. Pusti bre, još uvek me boli bulja od karanja koje sam popio za tu vožnju vozom A što sam posle došao u sred januara po minusu i sa ćelavim gumama, to ništa, a? A? AAAA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 25, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan O Jageru, vozao si se vozom, a ne prijavljujes . Mora da si trazio delove za tu famoznu svemirsku trafiku. Pusti bre, još uvek me boli bulja od karanja koje sam popio za tu vožnju vozom A što sam posle došao u sred januara po minusu i sa ćelavim gumama, to ništa, a? A? AAAA? Afrikanac sa retkim duhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan O Jageru, vozao si se vozom, a ne prijavljujes . Mora da si trazio delove za tu famoznu svemirsku trafiku. Pusti bre, još uvek me boli bulja od karanja koje sam popio za tu vožnju vozom A što sam posle došao u sred januara po minusu i sa ćelavim gumama, to ništa, a? A? AAAA? bitno je kako si se vratio nego razmisljaj o necemu pocetkom februara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 25, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanac sa retkim duhom Bolje retkim duhom nego retkom stolicom nego razmisljaj o necemu pocetkom februara.... Razmišljam, razmišljam Nego, brine me kako ćete vi sa tim otpadnim gvožđem da se vozite po hladnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bogami tu retku stolicu da regulises, nije lepo da te cekamo usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan nego razmisljaj o necemu pocetkom februara.... Razmišljam, razmišljam Dajte bre nešto konkretno. Sad ću da razmišljam o nečemu, ne znajući šta razmišljam, jer ne znam o čemu razmišljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 25, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte bre nešto konkretno. Sad ću da razmišljam o nečemu, ne znajući šta razmišljam, jer ne znam o čemu razmišljam. Razmišljam o tome gde ćemo da se provozamo pre sredine februara, jerbo posle nestajem iz države na neodređeno dugo vremena... Vreme nam stvarno nije naklonjeno, tek dolazi zahladnjenje sa minusom preko celog dana. Ako vreme ikako bude dozvolilo, dolazim da se provozamo. Mislim da bi mogli na jedno maaaaalo zimsko "babarenje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa jedne strane mi je drago, sa druge...znaš već. :'( Nedostajaćeš nam na vožnjama, a da bi bio uz nas, sve će to Popsy da ovekoveči slikama na forumu, čisto da vidiš da ništa ne propustaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 25, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne boj se da ću ja ići peške po belom svetu Imaću ću i ja sličica da vidite da je tamo dosadno i da nema ništa da se vidi :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne boj se da ću ja ići peške po belom svetu Imaću ću i ja sličica da vidite da je tamo dosadno i da nema ništa da se vidi :P pa da,icices vozom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 25, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah! Budalo Dadoh ti plus :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 25, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mogli na jedno maaaaalo zimsko "babarenje" Moze,ali turite srafove u gume...ja ih spremam ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 26, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan jerbo posle nestajem iz države na neodređeno dugo vremena... A kada se Babo vrati.. gasterbajter Babo kupuje gs-a? i zelenu mečku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jerbo posle nestajem iz države na neodređeno dugo vremena... A kada se Babo vrati.. gasterbajter Babo kupuje gs-a? i zelenu mečku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...