jager 3446 Napisano Septembar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, Sotono! To je bila kanta za GORIVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 5, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti kanta kad afrika ide na vazduh, a podmazuje se vodonikom?!???! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 5, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pu, Sotono! To je bila kanta za GORIVO! Jel za Popsy-ja mozda?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, Sotono! To je bila kanta za GORIVO! Jel za Popsy-ja mozda?! na žalost ne trošimo isto gorivo, evo na ovoj pumpi nije bilo goriva za Jagerov motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 6, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da si ti nasao busotinu u okolini Budve?! De, pozajmi coveku malo, nemoj da si cicija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da si ti nasao busotinu u okolini Budve?! De, pozajmi coveku malo, nemoj da si cicija... jesam, al to je bušotina sa bezolovnim, a njemu treba rudnik lož ulja :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 6, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za drugare ponovo ronio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za drugare ponovo ronio... i popsy bi, ali ne moze dva puta da dobaci do mora sa tom kofom i posle prvog puta je radio polu generalnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, kako tvoja ljuta zverka? Ma to može samo SUPER Tenera Jedno malo proklizavanje i izvrtanje u mestu i OTPADNE REP?? Eeeeeeeeeee... kvaliteta, u 3 lepe :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste.. tvrdja bankina od stop svetla i tablice.. buljava sova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih kolegu Jagera da u buduce ne dokumentuje redovne servise na 10000 kilometara fotografijama zbog okom budnih lesinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih kolegu Jagera da u buduce ne dokumentuje redovne servise na 10000 kilometara fotografijama zbog okom budnih lesinara milimetara :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih kolegu Jagera da u buduce ne dokumentuje redovne servise na 10000 kilometara fotografijama zbog okom budnih lesinara milimetara :P sifra lamela, bolje da se ne javljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih kolegu Jagera da u buduce ne dokumentuje redovne servise na 10000 kilometara fotografijama zbog okom budnih lesinara milimetara :P Ajd' sad, bez zajebancije: od maja prošle godine do jučerašnjeg povratka sa Golije sam proslavio PEDESETU HILJADU KILOMETARA!!! Kupio sam je sa 54000 na satu, a sada stoji 94201 !!!! Svaka čast ovoj makini. I nije se uopšte ni kvarila, za razliku od, npr. Popsyjeve kanturine :P :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Biće da si pogrešio u sabiranju i oduzimanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na jubileju kolega. Za 9800 km zagazices u drugu petobanku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Biće da si pogrešio u sabiranju i oduzimanju. Hahahah Vidi, stvarno... Četres' 'iljada je trebalo da pišem No i to je svakako više nego što sve tenere zajedno mogu da pređu za života 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 6, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Natural state :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ау! Па код тог мотора мора и инфузија док је на дизалици! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ау! Па код тог мотора мора и инфузија док је на дизалици! nije u redu da se smejemo, vidis da je metastazirao, nece jos dudo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biće da si pogrešio u sabiranju i oduzimanju. Hahahah Vidi, stvarno... Četres' 'iljada je trebalo da pišem No i to je svakako više nego što sve tenere zajedno mogu da pređu za života ih jaka stvar, moja je kod mene presla 37 iljade km i ne trosi ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Biće da si pogrešio u sabiranju i oduzimanju. Hahahah Vidi, stvarno... Četres' 'iljada je trebalo da pišem No i to je svakako više nego što sve tenere zajedno mogu da pređu za života ih jaka stvar, moja je kod mene presla 37 iljade km i ne trosi ulje slazem se, prava rec bi bila SATIRE ulje, a trosi lamele 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ih jaka stvar, moja je kod mene presla 37 iljade km i ne trosi ulje Za godinu ipo dana?? Inače, moja paprika će po svemu sudeći ubrzo završiti kod Revolutiona na "blagom kozmetičkom sređivanju" i neće više trošiti ni gram ulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan jel ce to blago biti 500 ili iljadu evrova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 7, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inače, moja paprika će po svemu sudeći ubrzo završiti kod Revolutiona na "blagom kozmetičkom sređivanju" i neće više trošiti ni gram ulja A koji je to majstor po redu kod koga planiras da oteras tu kantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...